Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Pedig egyszer fog. Ma nem panaszkodhatok, mert én is követtem Reppasz példáját ma egy rövid körre, egy jelentősen kisebb pakkal, de 80 Ft esés után zártam a shortot. Én nem hiszem, hogy lemegy 6100-ig, bár Ricsitől minden kitelik... Kicsit olyan, mint a Láthatatlan kiállítás; sötétben tapogatózunk... :) R: 6700
Ekkora egy gusztustalan papirt....pusztuljak ki ha nem karorvendve direkt csinaljak ezt. Detto ugyanaz a.chart mint tegnap,egesz napos kinkeserves szotymorges utan amikor felfele vezetne ,radobnak egy nagy adagot elmebeteg modon,h beszakadjon az egesz napos ala az arfolyam.
el van kényeztetve a Ricsis bróker ....olyan funda van alatta amelyben bátran tud tervezni előre... ez által bátran tud kontrára játszani, mert azt a bennfenteseken kivül kevesen merik megtenni.... aztán amikor úgy gondolja, hogy ideje megindulni akkor pillanatok alatt felküldi a céláramig.... addig meg kötöget mint egy nagyanyó......
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.