Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Majd holnap meglátjuk,de a 7 K is átviszi, ha jó lesz a jelentés fogadtatása,és a cég értékelése, délelőtt lesz az értékelés gondolom. Végre magas forgalom volt.
Alakul ez...ok .Holnap durran felfelé meglátjátok.Nagyon szépen jött fel 2 napja kb 8%.Usa maradjon a többi itt nem számit most...7280-t várok holnapra.
Most nem hiszem hogy leesünk.USA stabil az otp is csak ezért futott most mondhat nekem akárki akármit vagy húzhat vonalat.Jókor húztak bele és Csányi nem hagyja úszni a kicsiket mondjuk ez is igaz.Most rajtunk a sor.7300-7400 -t várok (ha usaban ez a trend marad ami most)
Epp az h elmentem ma innen. A tegnap visszavetteket napkozben eladtam. Tovabbra is tartom h csak olcsobban veszek vissza mint eladtam. Nem volt olyan reg amikor 6900 volt,par nap mulva.meg a.6300-at nezegettuk... A cig egyelore massziv szivas.
Igen.Ricsi most erőt mutat végre.Mondjuk jó az usa is nagyon emelkedik minden, ha kint is marad ez ma szerintem i holnap nagyon jó nap lehet!Régen várt jó nap végre.Nem látom értelmét most kiszállni...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.