Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ja jogos teljesen.Külföldi papíroknál én is gyakran ezt csinálom.Itt most némileg szép lassan rávezetett több tényező is ,hogy várni kell nincs mese mert van ebben több is.Persze nem látom a 8600-t benne én sem közel sem.
A kivalto ok egyszeru: En inkabb rovidtavu trader vagyok,nekem ket v tobb honap szenvedes maga.a remalom es Dante pokla.egyszerre,nem belenoni vagyok itt egy papirba. A masik,ezer millioszor lattam mar olyat,h a varakozas felhajtotta az arat,maga a kirobbano jo jelentesre meg szarra utottek a papirt. Ugy h reszemrol jobban szeretem a biztos nyereseget leutni,es este kp-ban nyugodtan aludni. Ami persze egyaltalan nem jelenti azt,h mas tipusu kereskedes esetleg nem lehet akar sokkal hatekonyabb. Csak en inkabb ezt preferalom.
Korai volt.Ki kell várni ezt...Holnap fontos nap lehet már a sokadik persze:-)Ha marad a trend akkor nem lehet már nagy probléma. Otp is lehet holnap fordul szerintem kérdés merre- 10.000-en nagyon beragadt...Elindulna vissza oda beszállnék szívesen 9300-nál...
nem nagyon értelek, végig szenvedted az esést, utána az oldalazást, a gyorsjelentés előtt nem sokkal meg eladod, amikor nagy valószínűség szerint színt kell vallani, a jelentés valószínűleg jó lesz
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.