Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én azt látom h tegnap 0,07%kal esett az AbbVie, ez nem olyan nagy esés, és mintha a közelmultban osztalék fizetése is volt, bár nem biztos. 10. 29.-én jelent és látjuk majd mit hozott a cariprazin bigyula
A múlt héten céláremelés érkezett a Richterre, a Jefferies továbbra is
vételre ajánlja a gyógyszergyártó részvényeit, a 12 havi célárfolyamot
8150 forintról 8750 forintra emelte.
7500-8000 között várom ez szerintem reális.8000 Ft ,pláne felette- az szerintem is túl sok a ricsinek. Nem értem én sem a nagy brókercégeket honnan ez a magas várás.Persze nekik ügyfeleket kell szerezni...Mai napot ússzuk meg, holnap reméljük Ok. lesz az irány.
15 éve a richtergben dolgozom, egy termékes. Maximum csak te ismersz ennyit amit a richterhez köthető... Nem mellesleg nagyon magasan van a részvény folyamatosan alig távol a mindenkori csúcstól,nem is értem hogy mit vártok? Ez kb olyan mint az otp-t folyton 17k-.ra várni ahol soha nem volt...és elhordani minden szarnak mert nem megy fel odáig.. Azt sem értem mi ez a nagy 8000ig felmegyünk meg ilyenek.. mire mennénk fel addig? örök élet gyógyszer még nincs felfedezve... Vagy ez csak mondjunk minél nagyobbat játék?
Ez így van, ez egy ciklikus papír,és nagyokat dobálják fel, le. De most a várakozások alapján felmehet 8K közelébe. Ott megint óvatosnak kell lenni,mert 700-800 ft-kat eshet majd.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.