Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ja, hát ember, 4500ról ragadtál be nyilván haszonnal dobtad, atyaég....ilyen félinformációs megfogalmazást...beragadásnak nevezni ezt, jaj Minden beírás a beíróját jellemzi, ez meg egy akkora közhely volt, hogy ihaj.
csak hogy legyen valami érdemi: Néhány nap leforgása alatt újra lokális csúcsához tért vissza a Richter, nem tudott érdemi korrekció indulni ezúttal sem. Az emelkedő csatornából történő letörés fel sem merült, tesztelés nélkül maradt a decemberi trendvonal. Egyelőre nem mutat érdemi fordulatot a napos grafikon, az eddigi 7090 forintos maximumot meghaladva 7200 forintig is nyújtózkodhat tovább az árfolyam rövidtávon. Az első bearish jelzés az emelkedő trendvonal letörésével érkezne a 6800 forintos szintnél. (Random)
nagyon szép megfoghatatlan tények/féligazságok azért szerény vagy , hogy a ricsiből nem 4702-ön vettél, de a mennyiségek és ezek aránya az egzisztenciádhoz nem látszódnak ez így semmit sem ér az olvasónak
Igen, értem mire gondolsz, régebben én is a fórum alapján kereskedtem, és finoman szólva sem voltam sikeres. De mondom, folyamatosan olvasom a fórumot, de már ez is csak egy plusz információforrás, nem az alapján döntök, hogy Bugyibuci18 éppen gigashortot nyitott, mert ő tudja, hogy felére esik az árfolyam. Másrészt magyar tőzsdéről csak Richterem van, mert anno 9ezer felett már nem mertem belevenni az OTP-be, mert túlárazottnak gondoltam. Na, hát utána már nem szálltam fel a száguldó vonatra. Szóval az, hogy itt vagyok a fórumon, vagy sem, nem igazán befolyásolja a portfólióm túlnyomó részét.
Hát nem tudom kollega... én egy kicsit régebb óta vagyok itt talán....... És nekem teljesen más a történet......... de gratulálok...... ui...én a helyedben nyertes formáción nem változtanék.....ha eddig ilyen sikeres voltál topic aktív használata nélkül akkor szerintem csak rontani fog a teljesítményeden az aktívitás.....
Jó néhány éve fórumoztam itt, és tegnap pont unatkoztam. Amúgy rá szoktam nézni néhány naponta erre a topikra, mert hátha van valami hasznos infó. Igazából én nem nagyon vagyok most "nyomás" alatt, mivel nem napi kereskedést csinálok, hanem rendszeresen vásárolok, amíg úgy látom, hogy alulárazott egy papír. A Richterből is 5640 volt az első vásárlásom 2018-ban, az utolsó tavaly októberben 4766-on. Most 7000 felett van az árfolyam, ami max 2-300 Ft-ot tesztelhet innen vissza, szóval nincs miért izguljak. Van olyan papírom, amiből 52 dollár volt az első pakkom, az elemzők 60-ra várták rövid időn belül. Aztán pár hónap múlva vettem 43 dollárért, majd 1 hónap múlva vettem 30 dollárért. Na ott nem mondom, hogy nem éreztem magam egy kicsit kényelmetlenül. Most amúgy 58-60 dollár között mozog az árfolyam, kb 39 dolláros átlagárral vagyok benne. Most szintén van egy papír, ami elkezdtem hasonló módon vásárolni. Ezt nyilván azért tudom megtenni, mert olyan pénzt fektetek be, amire az elkövetkező 5-6 évben nem akarok hozzányúlni, szóval nem remeg a kezem minden kisebb esésre, inkább újabb beszállót látok benne. Azért ehhez a türelemhez kellett 10 évnyi vagdalkozás és veszteséges pozíció. Másrészt az elmúlt 10 év folyamatos bika piacán azért nem olyan kényelmetlen kiülni néhány veszteséges pozíciót.
A 7000 Ft lassan támasszá fog alakulni. Private Banking. Richter napi: Az emelkedő trend kitart, trendszerű mozgás mellett eddig még nem láttunk csökkenésre utaló jelet. Fontos természetes szint 7500körül található, akár ez is elérhető lehet.Az ideális vastag zöld trendvonal messze van;még hosszú ideig felette lesz az árfolyam. Először a vékony zöld trendvonal törése adhat majd jelzést az emelkedő trend törésére. A mindenkori rekord7188 környékén volt.Továbbra is benne van a pakliban az új csúcs elérhetősége.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.