Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Úgy néz ki reggeli csökkenésben megvolt a korrekció,és elég magas ma az induló forgalma így reggel. Amennyiben sikerül tartania a jegyzésnek a frissen megszerzett támaszt,
akkor a heti cél akár az 5800 forintos szint is lehet a bikák számára. A
spekulánsok vártak tegnap egy erősítést Trumptól, de egyelőre nem
kapták meg, viszont a nemzetközi hangulat továbbra is töretlen, ami
segíti a hazai részvényeket is.
Mi lesz a vége, én nem tudom. 5760-nál volt egy cél, ma majdnem elérte, 5635-os tetőt átvitte és felette is zárt, új tető 5740 szép long bázisból tört ki. Ma eladtam a lenti pakkokból, még jön egy felfelé hullám, cél 5800 felett, ott már eladnám a maradékot, ennyi zöld gyertya után jöhet kori az álmos könyvek szerint, de még nem tetőzött a forgalom és a gyertyák ezt mutatják. Akinek van tartsa, stopot húzni szigorúan. Sok nyerőt Mindenkinek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.