Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mol áron várom lassan már annyit fog érni ez a szar.. A múltkor tévedtem ezt már egy örök élet gyógyszer se menti meg. Ki kell szállni bukóval mese nincs,mert beláthatatlan az idő amíg ez végre 5800 fölé fog emelkedni..(mit emelkedni fel fogja szenvedni magát)
RUB/HUF hogyan áll szerinted? A bevétel 30% vagy mennyi származik onnan, az a profit elolvadt az oroszok Krim-Félsziget elfoglalása után, még a BRENT is gyenge, az is a rubelt erodálja. ESMYA-ból is visszaesett a bevétel, csak a VRAYLAR maradt, semmi más.
Várjunk csak egy kicsit! Hiszen mikor jól élnek az emberek akkor kevesebb gyógyszer fogy,ha válság van pl:Akkor meg sokkal több,jó lét van,lehet,hogy ezek miatt zúha?? Most nézhettek hülyének,de gondoljatok bele régebben évvekkel ezelött sokkal jobb,magasabb bevétele volt a cégnek..Válságban is jól teljesitett a cég..Vagy passz nem értem, probálok rájönni,de nem megy..Majd lessz valami..Kitartàst..Vétel alatt vagyok most már sajnos én is..😦
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.