Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sose akard tudni ki mennyivel kereskedik, mert a képedre fagyna a mosoly a döbbenettől!!! Egy jó tanács, jó helyen legyél jó időben!!! Szép napot.......
Ránéztem már a chartra, 3 varáció is van, amit röpke pár perc alatt felfedeztem, nehéz dió, de ha a BlackRock, vagyy valami nagytulaj adja, akkor mind a 3 kukázódik, mindig nem néztem rá a tulajdonosi szerkezetre, átlibbenek már a honlapra.
Nem a topic hangulatával kellene szembe menned, hanem az úthengerrel!! Előkerültök, dögkeselyű módjára írjátok a f@szságokat, senki sem kíváncsi rá....ne kelljen már ezeket állandóan olvasni, lehet hanyagolni! Amikor emelkedett a papír akkor eltüntetek a süllyesztőben, csendben kereskedjetek. 1-2 barom szórakozik, de nyugi lesz még short nyírás!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.