Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
biztos kevéssé értek hozzá, de mi értelme van lenyomni az árat és úgy adni? miért nem csinálják azt, hogy nem látványosan, de adják-adják egy szinten. miért éri meg elindítani 5800-on és folytatni a short 5200 alatt? ha ez jó neki, miért nem b*szta rá azt a pár millió darabot piacin, kb ugyanitt tartana...
Megtörtént a leszúrás,amit tegnap írtam, 5150 ft ez fogja-. Itt megpihen a támasz zónán 5100-5150 ft. Utána kialakít egy sávot. Pénteken erre figyelmeztettem itt mindenkit, 5100 Ft-eshet,de kaptam 8 mínuszt erre.-
Elesett???? Meg se volt! 5155 volt eddig a min. 5175 aktuális 190720 db forgott eddig, 993 mill értékben 1 óra alatt. Tán csak kiürült már a puttonya a szórónak!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.