Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
varj meg szerintem a dax-szal, mert ha ranezel az amcsi indexekre, akkor bizony a kep egyre borusabb... nehogy hirtelen lassuk ujra a 8350-et... innen egyetlen nagy boritassal kiontik a gyereket is a furdovizzel! A dow hamarosan teszteli a tavalyi aljat, az s&p mar ala is szurt, szoval sok jot szerintem ne remeljunk. annal rosszabb, minel inkabb abban ringatjuk magunkat. szeirntem most oldalrol figyelni, ahogy viszi az ár a többit... inkabb meg kell varni egy kis stabilizalodast, mint itt piacra lepni, mert kemenyen beragadhatsz es szar nezni, mikor latod, hogy mennyivel jobb aron is tudnal venni, de mar elfogyott a puskaporod. egyelore minden kis javulast rogton eladasokkal utnek le, szoval en nem bizom a dax kicsi felfele mozgasaban sem. nezd meg az indexeket, az olajat es az aranyat, eleg beszedes. a felelem indexeket nem tudom megnezni itt, de meg lehet, hogy az amcsik ha ma nem is, holnap dobhatnak az egeszre egy lapattal. szerintem most nem szabad kapkodni
az index részvények sokaságából tevődik össze, melyben történő mozgások azért jól tükrözi a piaci hangulat javulását vagy romlását még akkor is, ha nem csak a gyógyszeriparból vannak benne részvények.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.