Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
5000-nél felkerültem a bukottak listájára, bár tegnap jó 90 bruttó ponttal mérsékeltem a mínuszt... elfogyott a türelmem az UP-hoz vagy félek egy újabb túlszabott zakótól - nézőpont kérdése...
én mindig a részvényszázalolást tudom felhozni újra meg újra. Ha csak pusztán magamból indulok ki, harmincezerért (tudom nem pontos számok amiket írok, csak emlékek, de nagyságrendileg stimmel, az üzenetem lényegét lássátok) rá se néztem. Kis pénzű befektető vagyok. Háromezerért viszont már "volt rá pénzem". Régi áron számolva majdnem 60ezerig ment... ezt senki nem gondolta komolyan hogy hirtelen circa dupla annyi érték lett a cégben :) Azóta is vissza-vissza csorog a felsőbb szintekről.
Annyi hogy a századolás kedvet csinált szélesebb körben... kariprazinos cuccnál is később várják az igazi eredményt. előtte azért pár évig magát az elbírálást vártuk, de bevételt még az egész nem hozott és ez nyilván így eddig még csak folyamatban levő bevételi lehetőség... de már lassan évek óta.
Noha magam is igen produktívan látom és várom is a beszálló lehetőséget, úgy gondolom idén nem sok lesz benne.
Ugyebár a számaikat ők maguk is lentebbre saccolták...
sok mindenben igazad van, azt vitatom, hogy olyan a helyzet, hogy 5000 körül dobni kellene ricsit min 3-400 pont benne van ebben a hónapban szerintem...
ugy gondolod, hogy a kulfoldiek mar teljesen kiszalltak volna?? szerintem eppen beszalltak, mert azt nem hinnem, hogy a magyar kisbefektetok hajtottak fel 4050-rol 5940-ig es azt sem hinnem, hogy az elmult ket napban a magyar kicsik vasaroltak volna fel a cca. 11 milliardos forgalmat... Tehat szerintem a nagyok benne vannak. Amitol inkabb tartok, altalaban mikor egy papir sokaig ellenall vagy eppen meg ellene is megy a piacnak, akkor elobb-utobb hirtelen hozza be a lemaradast. persze mondhatjuk, hogy a kozel 6000-es szintrol mar lejott 16 szazalekot, de, hogy ez a vege?? nem tudom. mondom ezt ugy, hogy en is inkabb longos vagyok es bele is vettem a jelentes elott, de tegnap 5000-nal dobtam is. buko ide vagy oda, eleg sok tenyezo van a vilagban, ami sajnos nyugatalanit. tegnap a Yellen beszed nem hatott nagyon, az s&p nagyon a tavalyi alj korul botorkal, ami ha reccsen, akkor siman van meg ter lefele, a dow 16 kornyeken sem tul bizalomgerjeszto, a japanok ugy esnek, mint a ko negativ kamat ide vagy oda es akkor ki tudja, milyen meglepetest tartogatnak majd meg a kinaiak nekunk. Persze, mondhatjuk, hogy a magyar piac elegge szeparalodott a vilag tobbi reszetol, de en most inkabb kivulrol figyelek, mint poziban azon imadkozzak, hogy vegre jo iranyba induljunk el. kicsit igy is megegettem magam, de ezt szerencsere meg hamar kiheverem. hosszu idore nem akarok beragadni. Akik megis eltalaljak az iranyt, azoknak sok sikert! :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.