Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A résnél vételt eltaláltam 5775-nél csütörtökön, kiszállóban eladást pénteken majdnem, kicsit hagytam benne.
Erre tegnap a likvidálásos Email-lel, ma meg a "karbantartás"-al elwaxolták a rallyt számomra.
Nincs kedvem most röhögni.
A KBC tegnap, meg ma is technical problem miatt elfuserálta, az OTP dt-met.
Tegnap benéztek valamit a hiteles vásárlással kapcsolatban, pedig pénteken eladtam az 1000 db-os pakkomat, ma meg egyáltalán nem ment a rendszernyitó után. 926-ra beálltam amikor megjavult, amikor elhúzott tőlem visszavontam, kicsivel később talán lejött volna értem.
Ha már hegyi betegség :)
"
Általános szabály, hogy nem szabad egyszerre 300 méternél magasabbra menni, és az első napon még az alacsonyabb helyen kell aludni. Tehát a csúcsot csak szakaszosan lehet megközelíteni."
kezd fogyni az oxigén, mint tudjuk 5000 méter felett több, mint 40%-al. A hegyi betegség kezelése :"megszervezni a beteg azonnali alacsonyabb helyre való szállítását" :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.