Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
július 10-én írtam azt a hozzászólást, aminek tárgymezőjében szerepelnek a fent látható számok db és ár...ergo bő 2 hete...azóta 2000huf-ot ment...nem tudom, h az olimpiának köszönhető-e ez a mostani pár napos UP (szinte mindenhol) vagy intézményi büfik vették elő (kbc infó) a ricsit...? majd kiderül...na, de a lényeg...amit írtál a 3000HUF-os dobálásokról, azért az nem 1-2 nap, hacsak nincs hír...
ja, és hajrá magyarok!:)
Eléri lassan a célárunkat. 39K-az ellenállás, és forgalma is volt ma rendesen. Még egyet hétfőn a nap elején húzhatnak rajta,aztán korrekció.Richternél ezt a papírt 3000Ft-kat dobálják fel-le.
Ne áltassátok magatokat. Ilyen szokott lenni holnap meg lehet akár -600ft is sajnos ez már ilyen fos papír lett.
39.000 ft pedig jó lenne mert akkor végre kitudnék szállni.
Márciusi jó kutatási hírre 1-napra ment 40K-ig. Utána a korrekcióba vettem 38500-nál, hát nemrég adtam el 1000Ft veszteséggel. Az volt a furcsa a 40k-1-napos emelkedésben, utólag derítettem ki, hogy csak magyar spekulánsok húzták 1-napig. Utána nap ők maguk el is adták. Látták nincs intézmény, aki tovább venné. Így lett ez a beszűkülő technikai alakzat.Most meggondolom mikor veszem meg. Itt a stop napon belül kiviheti a kis forgalom miatt Stop 1000Ft-szint. Talán 37500 körül nagy forgalmú emelkedésbe esetleg belevenni.Nem tudom?
A kormány újratárgyalja a 2013-as gyógyszerkassza ügyét – mondta el Orbán Viktor a Magyar Gyógyszerészi Kamarával folytatott konzultáció során a Portfolio.hu szerint. A kormányfő úgy ésszerűsítené a gyógyszerkasszát, hogy megszüntetné a gyártók extraprofitját és ezzel párhuzamosan a betegek terhei sem növekednének. Kérdéses, hogy a kormányfő mit ért az újratárgyalás alatt. A kormány legutóbb bejelentett tervei szerint a költségvetés 2012-ről 2013-ra 81 milliárd forintos lefaragást irányoz elő, amiből eddig csupán egy 9 milliárd forintos tétel ismert.
Ez igaz!De lehet,hogy olyan elmozdulás se volt ami esetleg a közeljövőben be fog következni!Szerintem pozitív irányba!!!19:54-es hír!Cariprazin+deffenzív papír....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.