Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ricsi honlapjan olvastam :) Ha most megint megszivjuk a nemzetkozi hangulattal akkor k@rva duhos leszek. csak nem mar, 2x nem lephetunk ugyanabba a.. :)
meg fognak nagyon küzdeni a 38k-ért
Kulcsszint, júl. közepe óta nem járt felette, és többszöri próbálkozársra is lefordult onnan azóta.
A vételek beindításának céljha, hogy 38-ra vigyék és felette tartsák. A shortosoké, meg hogy innen beindítsanak egy eladást.
Szerintem kedvező lehet ricsinek a nemzetközi hangulat, és ugye még nem menetelt, szóval felette marad remélem.
azért van 35375-ös is :)
soha nem használtam még mert valahogy ezekbe a libikokákba könnyen kiráznak a pozibol.de rá kéne vennem magam mert nem egy papirba csücsülök magasabbrol ,csak rá kéne érezni
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.