RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
R E N D K Í V Ü L I T Á J É K O Z T A T Ó J A
a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján
Az RFV Nyrt. tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a 2010. szeptember 17-én tartott rendkívüli részvényesi Közgyűlés, a jelenlévő részvényesek egyhangú döntésével az alábbi határozatokat hozta:
A Társaság az Igazgatóság által 2010. elején meghirdetett vállalatfinanszírozási struktúra megvalósításának következő lépéseként kötvényprogramot hirdet. A kötvényprogram célja, hogy a Társaság üzletfejlesztésére hatékony finanszírozás álljon rendelkezésre. A Közgyűlés elfogadta az Igazgatóság kötvényprogram kibocsátásáról szóló döntését, valamint a kötvényprogram beindításának első lépéseként a PSZÁF által 73119-4/2010 számon jóváhagyott kibocsátási tájékoztatóját, amely alapján a Társaság 12 hónapon belül az előrelátható üzletfejlesztése céljából 10.000.000.000,-forint (Tízmilliárd forint) értékben jogosult kötvényt kibocsátani.
A Közgyűlés az alábbi napirendi pontokra vonatkozóan hozott határozatot:
• Vezetői Részvényopciós Program módosítása és Igazgatóság felhatalmazása saját részvény vásárlására
• A számviteli politika módosítása (beruházási tevékenység kapcsán vásárolt készletek elszámolása, menedzsment és fejlesztési tevékenység elszámolása, projektértékre vetített haszonkulcs meghatározása
• Döntés a Felügyelő Bizottság tagjainak díjazásáról
• Felügyelő Bizottság módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt ügyrendjének jóváhagyása
• Igazgatósági tagok cégjegyzési és képviseleti jogának megváltoztatása
• Döntés vezető pozíciót betöltő személyek vezető állású munkavállalónak minősüléséről
• Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt létesítő okirat elfogadása
A Közgyűlés által hozott Határozat részletes szövege és a Közgyűlés jegyzőkönyve a www.rfv.hu honlapon hamarosan elérhető lesz.
Szerintem csak a szokásos formaságok voltak a közgyűlésen és 20 perc alatt lezavarták.
Én bővebbet csak 27-én várok a kötvényről. Új célszámokat pedig dec. 15-én.
ez nem klasszikus matgab vétel, mert az 6452-nél volt (csak az első vétel számít).
Utána vissza is esett tisztességesen 5700-ig (ha most az 5300-asoktól el is tekintünk), úh a faktor hats megvolt.
Azóta egyszer eladtam 7650-ig a pakk 25%-át (a 8800-as napon) -ami aznapi minimumár volt, de másnap visszavettem 8180-ig (ami meg aznapi max volt) az eredeti pakk 98%-át...
Az tény, hogy most már úton van az újabb lóvé egy kis bővítésre, de a tény, hogy 6000 óta benne ülök.
Jah
stocklandyardról "mert egy sima esős napon toronymagasan verte az egész BUX-ot, holnap meg már megint jó híreket várok a kötvénykibocsátással kapcsolatban. Az az (idióta) eladó meg úgy látszik eladta amit el akart."
4) RFV-kötvény
Nincs még a piacon, de az Equilor Zrt. már propagálja a tőzsdén jegyzett energetikai cég, az RFV Zrt. vállalati kötvényeit. A később a tőzsdére is bevezetni kívánt vállalati kötvények ugyan kockázatosabbak, mint az államkötvények, de aki szívesen bevesz a portfóliójába ilyen papírokat is, az magasabb hozamígéretre is számíthat. Az előzetes tervek szerint 300-350 bázispontos kamatfelárral, akár 9,5 százalék is lehet a hároméves papírok hozamígérete. link
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....