De arról volt szó, hogy többen számítanak jó hírre, mint rosszra, nem arról, hogy valaki egyáltalán tudja-e, hogy mi lesz a hír. De nézzük meg kicsiben akkor: ki számít jó hírre és ki rosszra?
Az lehet, bár ilyen tételnél az ember már próbál tájékozódni. Hosszú távra persze, hogy jó vétel 2928-on is, de ahogy Te is írod, rossz hír esetén a pánikreakció miatt ezt olcsóbban is meg lehet venni, főleg ha nincs bent vevő. (Jelen esetben ő az egyetlen jelentős a környéken.)
Hát szerintem - és ez tényleg csak egyéni meglátás - a 2800-2900-as árszint az ami Gyergyó nélkül árazott. Az alatt még a mostani kapacitásokkal is jó vétel (mármint elég a prémium ahoz hogy nagyobb vevők beálljanak). Úgyhogy ha az a rossz hír hogy Gyergyói elmarad akkor hosszú távon a 2928 sem rossz vétel, az más dolog hogy sokkal olcsóbban is meg lehetne venni a feloldás követő fél órában (öntenék páran), úgyhogy én nem állnék ott. Viszont ha bejön Gyergyó akkor meg annyiért senki nem adja oda, úgyhogy szerintem a delikvens vagy nincs gépközelben vagy még nem is tud a felfüggesztésről.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....