Nincs értelme. Én a helyükben megszüntetném, mert még esetleg komolytalan, beugratós társaságnak tarthatja őket valaki miatta. Aki annyira bizalmatlan, hogy 5000 Ft-ot sem mer rájuk bízni, az szerintem eleve alá sem írja azt a jópár oldal jogi ijesztgetést. Esetleg rá lehet sózni gyengeelméjükre a terméket, és pár év után eladni a felhalmozott díjtartozást. :)
Viszont érdekes, hogy ha rámegyek a TDT-re, akkor kis szaros részvények is bejönnek, Hybridbox, CIG, stb. az equitasnal ilyen nem volt, sokkal nehezebben tudtam elverni a pénzemet.
A randi elég gyengusz a petihez képest, és többször kidobott, de majd megszokjuk.
Ha több ügyfelük lesz akkor biztos több jut fejlesztésre is.
"Kis pénz, kis foci"
Ma én is számlát nyitottam, hát a PETI azért sokkal profibbnak tűnik, mint az itteni felület, viszont a mobilról ez valszeg jobb, legalábbis mikor kipróbáltam, nagyon kellemesen, simán, gyorsan működött, aztán majd meglátjuk hosszabb távon mit mutat.
azé' ők is elég 1értelműek voltak.
úgy lehetett rögzíteni, hogy utaltál külső bankszámládról. ahonnan utaltál, azokra utalhatsz visszafelé is. ennyi a nagy tudomány.
de abban igazad van, hogy szerződéskötéskor nem kértek külső számlaszámot.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?