Valahol itt lehet az alja, úgy tűnik a 290 megfogja (némi segédlettel), bár a MACD épp most mutatott eladást, ha esetleg lemegy 285-ig, ott már veszek még egy milláért, szerintem nincs már messze a felívelő szakasz, bár semmi jele egyelőre...
Mellesleg én nem mondtam senkinek,hogy ne adja el,/én nem adom/Azt írtam,hogy nem tudhatja senki mit vesznek vagy adnak holnap!
Azért van esélye,hogy a lemaradókba is belevesznek mielőtt a másikak égig érnének. :)
Bocsánat, elírtam! Így helyes: 2655-ről (2000.03.10.) zuhant 959-ig (2000.12.01). Azt hittem, ez az alja. Beszálltam 1265-ön (2001.01.15). Eladtam 1131-en (2001.02.09.). Mindenki mondta: "hülye vagy, majd visszamegy" Soha nem ment vissza.
10 éve vettem Matávot, miután 500-ről 2500-ig zuhant, majd korrigált. 2700-nál szálltam be, gondoltam, megfogtam az alját. Visszament 2800-ig, majd meg sem állt 1000-ig. Szerencsére kiszálltam 2500-nál. Mindenki mondta, hogy "hülye vagy, ne add el, vissza fog menni". Hát soha nem ment 1300 fölé. Most 500-on van. Még osztalékkal is bukóban lennék. Szóval ennyit a blue-ról, a türelemről.
Ettől azért nem szabad elszállni! Most veszik a nagy papírokat de nem tudod holnap mit vesznek,vagy mit adnak! MOL ugyanúgy punnyadt öt-hat éve mint a többi!
Nézd meg az ötéves chartját. link
Többet csak blue-t!Amit ellehet adni!Kisebb pozíciót felvenni!És türelem,ha nem sikerül az irányt eltalálnod!Inkább a lehetőséget várom,mint a kényszerű kereskedést!Többször keveset fogni.
PANNERGY