Kicsit elnémult itt mindenki............Aki feljelentést tett kapott már valamit a rendőrségről, lesz vádemelés? Vagy ezt itt nem akarjátok leírni? Köszönöm
Szerintem már mindenki beletörődött a totális kudarcba. Többen nem kaptunk érdemi megkeresést sem a feljelentésre!! Rutinosan húzzák az időt, aztán szépen, csendben eltűnik az ügy a süllyesztőben. Mint ahogy az lenni szokott ebben a tetves diktatúrában!!
Kisebb ügyek nyomozásának a lezárása is el szokott tartani 1-2 évig.Ez egy nagy horderejű ügy,aminek a nyomozásának a lezárása több év lesz,a sok károsult miatt.
A brókerbotrányok vezetői is letöltendő börtönbüntetést kaptak, a külföldre menekített pénzeket hazahozták, a lopott pénzből létrejött privát és családi vagyonokat lefoglalták. És persze az sem tesz jót a testi-lelki egészségnek, ha életünk végéig a hátunk mögé kell nézegetnünk, ha bármikor kilépünk az utcára….. A folyamatos stressz pedig - mert hiszem, hogy nem nyugodtak a szereplők és családtagjaik - szépen csúnya betegségek kíséretében, előbb utóbb kivégzik a testet is. Mindenkinek jobb lenne, ha a lopott pénzt visszaadnák a károsultaknak, maguktól. MG-nál van 6 yard, ami a miénk. Csak segítettem egy ötlettel. Szívesen.
Sajnos feljebb kell keresni a pénzeket. Mindenki tudhatja, hogy ki kinek az embere, kinek az üzlete volt, a nagy pénzek pedig 'érinthetetlen' emberhez mentek. Kormányváltás és független ügyészség nélkül, sajnos maximum a töredéke lesz meg. Minden mással egyetértek.
Hú basszus, hol élsz te!!?? Itt a legmagasabb szálig futnak a történések, kakadu satöbbi. Egy percig se gondold hogy itt történik valami számonkérés, netalán börtönbe juttatás. Ez már a legmagasabb szintű, kibaszott fehérgalléros bűnözés, amit támogatott ügyészség, mnb. Magasan leszarják hogy 3000 család ment anyagilag tönkre 😟 Köszönöm, de hiábavaló a segítséged. Nekem neres ügyvéd ismerős ecsetelte a lehetőségeket, hogy halvány fing esélyünk sincs ezekkel szemben ,még egy kormányváltás után sem!!!
Arra az úrra aki IG tagként kiszervezte előlünk a lélegeztetőgépek beüzemelésére az üzletet (6 milliárd HUF árbevétel). Persze MB-nak erről nem volt tudomása....
Én megtettem a feljelentést, voltam kihallgatáson és már ott nyilatkoztam, hogy többet nem szándékozom bemenni és az idejüket rabolni, mivel nem fogok tudni már többet mondani. Ajánlottam a nyomozóhölgynek, hogy olvassa itt a fórumot, ami lehet segíthet nekik, de már Ő is érezte, hogy ez nem lesz egyszerű nyomozás, mivel a szálak messzire vezethetnek (már akkor titkosítva voltak bizonyos dolgok). Így nem maradt más, mint pl. a közösségi médiában meg lehet osztani a fizetett választási hirdetések alatt az aktuális információkat, hogy ne menjen teljesen feledésbe a kormány hatalmas lélegeztetőgép biznisze se: https://www.facebook.com/kormanyzat https://www.facebook.com/FideszHU Mivel számomra tényleg felháborító és pofátlan dolog, hogy a magyar emberek adójából, fizetett hirdetések formájában próbálják magukat most szebben bemutatni, mivel közeledik a választás.... közben pedig nyilvánosan meg is lopnak jó pár magyar állampolgárt .... Tényleg nincsenek már határok?! https://telex.hu/gazdasag/2024/04/05/mnb-csalas-reszveny-kisbefektetok-buntetofeljelentes-tozsde-ott-one-nyrt
Szerintem nem mentünk tönkre! Van egy rossz és sajnos saját tapasztalatunk, nem más kárán tanultunk. (......Másban kell ezt visszahonunk!) Ebben hiszek! - llyés Gyula: „Ha romba dőlt is, újra rakható kert,/ház,
haza. Csak egy a titka, kezdd el, s Fiadnak kell folytatnia.”
OTTone