írt az ügyvédnő. A lényege: Sajnos a közzétetteken kívül új információval nem tudok szolgálni, a társaság sorsa az összehívott közgyűlésen dől el, a közzétett előterjesztések alapján. Ezek között, ahogyan olvashatták, szerepel a korábbi vezető tisztségviselőkkel szembeni felelősségrevonás kezdeményezése is, melyről a közgyűlésnek kell dönteni.
Elso korben meg mell varni h a kgy foglalkozik-e az elszamoltatas kerdesevel. Ha nem, akkor kozosen kellene talalni egy nem tul draga ugyvedet, akk nem lenyuzza a maradek bort hanem lat "fantaziat" a tortenetben.
Megbiztad az ugyvednot? Az egyedi megbizasok nem arrol szolnak, hogy holtig tartoan veled foglalkozzon. Szerintem amire megbizast kap azt a feladatot latja el. Most a kozgyulesig szerintem mas dolga nincs a karosultakkal. Btk-s ugyet pedig nem vallal. De lehet en tevedek.
A kgy meghívó közzététele előtt válaszolt utoljára, hogy keményen dolgozik az új vezetőség és minden pozitív. Miután kijött a meghívó a napirendi pontokkal írtam neki kb. 2 hete de semmi válasz. Időhúzás és megnyugtatás volt a feladata. Most hogy tuti bukó az egész mindenki menekül a süllyedő hajó közeléből is.
Akkor is ott van a 400millió tartozás!Kinek éri meg egy ilyen zavaros multú cégbe ennyi pénzt berakni?Arról nem is beszélve,hogy eshetnek még ki csontvátak a szekrényből.
de az megvan, hogy ilyenkor általában az új jelöltek névsora szerepelni szokott? most nincs ilyen, csak annyi, hogy a jelenlegi vezetés a kilátástalan helyzet miatt lemond. mindenki.
pontosan mit szeretnél elérni a kgy-en? szigorúan a határozati javaslatok mentén kérdezem. tényleg kíváncsi vagyok. meséld el, hogy azokból szerinted kik és mit fognak megszavazni. te mire fogsz ott szavazni? tényleg írd le. jelzem, LEMONDOTT a jelen vezetőség (is), ha szeretnéd vezetni a céget, még szerezz két jóembert, aztán vihetitek a boltot tovább.
OTTone