Jelenleg a piac es a spekak szamara keves az informacio. Nekem olyan erzesem van, h ez szandekosan van igy. Nezzetek csak meg, h mikor adtak ki utoljara erdemi hirt, kozzetetelt. Masfel eve ez meg pont ellenkezoleg volt. Es szerintem az arfolyamot is manipulaljak, visszatarjak, nem engedik szabadon emelkedni. Folyamatos, szamomra ertelmetlennek tuno (nem all be eladonak, amikor pedig nagyon is vennek), kisebb, nagyobb ontesekkel. Mikor, mennyi az eleg. Jelenleg meg bizalmatlannak latom a piacat, de mar az idonkenti javulast is erzekelem. Szeretne mar menni, emelkedni, de meg fekezik is, folyamatosan.
Szerintem ezek az ontesek nem valodi eladok, hanem manipulaciok eredmenyei. Valojaban nagyom is keves az elado papir. Az ossz reszvenyszam is keves.
Adott a meguzasra. Van egy olyan erzesem is, h nehany shortos mutyista mar igencsak ideges, mert nem ugy alakulnak a dolgaik mint szeretnek, a papirjaikat nem tudjak a terv szerint visszavenni.
Ra kell ulni a papirokra. Pont ellenkezoleg kell gondolkodni es tenni mint amit itt lejjebb olvashattunk. Mindez szvsz, tevedhetek is.
Szerintem ezek az ontesek nem valodi eladok, hanem manipulaciok eredmenyei. Valojaban nagyom is keves az elado papir. Az ossz reszvenyszam is keves.
Adott a meguzasra. Van egy olyan erzesem is, h nehany shortos mutyista mar igencsak ideges, mert nem ugy alakulnak a dolgaik mint szeretnek, a papirjaikat nem tudjak a terv szerint visszavenni.
Ra kell ulni a papirokra. Pont ellenkezoleg kell gondolkodni es tenni mint amit itt lejjebb olvashattunk. Mindez szvsz, tevedhetek is.
OTTone