Amúgy meg senkinek semmi köze mikor hol, ad-vesz az ember!! Mindenki a saját pénzét viszi a vásárra és óriásit kockáztat a tőzsdén!! Nehogy már figyelembe vegyük az ilyen okostojások véleményét!!😉 Saját belátásunk szerint kereskedjünk!! Természetes hogy el akarunk adni nyereséggel, hisz ezért vagyunk a tőzsdén, mindenki más véleménye a leges legutolsó szempont sem 😄😄
Ide is írtam hogy jön egy kis pihi ( Róka egyből be is támadt hogy eledtam pedig direkt ki is írtam hogy tartom) de túl sokat ment kell egy kis erőgyűjtés. A setbe is folxamatosan jönnek a szerződések.
Jaj, akkor a 4,7 mrds tortenet hatasa kimaradelmarad?! Ennel a cegnel is 20-40%-al esik majd az eredmeny!!!!? Ja nem, ennel a cegnel pont ez miatt nem lesz ilyen :P
Ha lemegyünk, majd meglátom. 180 felett nem veszem, abból van egy rakattal a számlámon. Még mindig azt hiszik sokan, hogy vége a krízisnek, minden folytatódik ott, ahol abbamaradt 2019-ben. ad1, 2019 év végén már esett a papír, pedig covid sem volt ad2, ha holnap szűnne meg a járvány, már az önmagában idén 20-30% bevághatja az eredményeket. Egy cég sohasem önmagában operál, hanem a teljes ökoszisztéma része. Én egy lefordulásra és onnan lassú felépülésre számítok, ha újra a 250-270-es régióban szeretnénk látni a papírt.
OTTone