Igen. Realisan talan 100-150 kozott erhet,ehhez hozzajon h meg itt lotyog a bikapiac emleke,ezert meg 220. Latvanyos,h minden jo hirt benyel a papir,semmit nem ad belole a befektetoknek. Mert mar odaadta reg,elore.
Mikozben a FED azt mondja, hogy a gazdasag mar csak mersekelten emelkedik, ehhez kepest a nagy hozam remenyeben mindenki kitaraz mashol es pumpalja oda a lovet. Kicsit olyan ez, mint 2008-ban.. esnie kellene, de meg nem esik:) Itthon is a hitelallomany az egekben, a bank meg cold hivogat, hogy vegyunk fel es hulyenek nez, hogy nem akarunk. Szerintem meg van jo 1-2 eve ennek, aztan kakukk.
Warren Buffet is zsákolna ezekből a papírokból ha magyar lenne, mert imádja a termelő papírokat lásd Apple 90 dolcsin zsákolta és most mennyi is 220 dolcsi az Apple. Ja és be is jelentette, hogy vesz. Itthon ez köcsög bujkáló komcsi, aki adja az opit tanulhatna tőle.
Iszonyat penzek usztak at a feltorekvo piacokrol az USA-ba.. vajon, ha ott jon egy komolyabb beszakadas, ezen penzek mekkora resze fog visszaaramlani? Szerintem a BET-en jelenleg az osszes blue alularazott.. Egy nagy szinjatek az egesz.. moodys meg a tobbi minosito, a nagy bef. alapok, egy nagy gepezet, ami probalja beszivattyuzni mindenhonnan a penzeket.
Brutális bull volt a kispapírokban, igen iszonyat túlhúzták. A funda majd utóléri az árat, ha a cég fejlődik, de a forró pénz beragadt. Aki tud és hajlandó kvárni a sztorit, esetleg tud higítani, az jól járhat, de minimum középtávon.
"Ennyire előre szaladt volna tavaly az ár ????" Ezt most komolyan kérdezed? Zsoltee és mások is többször kiszámolták, beírták, hogy a leginkább túlhúzott volt 300-nál.
Igazad van ! De ha van egy szuper jó cég ! Akkor nem úgy kéne működnie a tőzsdének , hogy a pénz megtalálja ? Most komolyan 220-230 között van az Ott one ! Ennyire előre szaladt volna tavaly az ár ????
Közben suttyomban csipegetik opikát, ott is van egy kiszálló, nem tudom mi csípte meg ezeket az embereket, nagyon jók ezek a papírok van termelés bennük nem dumcsi papírok.
Megint utalsz rá de csöppet sincs medvepiac. Se a Bét-n ahol mondjuk 10%-l van lejjebb a Bux, de a folyamatosan ATH-zó Usa-ban. Én inkább oldalazásnak mondanám ami a Bêt-n folyik.
Akik arra spekulálnak hogy hű de nagy ember érkezik majd. A kialakult működő cégek most nem jönnek be a "befektetőknek". Fura helyzet. Én a Set-t is idesorolom.
Nem érzed a piac hangulat változásait, azért nem érted. Az ékből egyetlen leszúrással felsejlik a down trendcsatorna. Persze jöhetnek hírek, de ha olvastál tőzsdepszichó könyveket, tudod, hogy a hírek a trendet erősítik. Jöhet jó hír bikapiacon, akkor kilő. Csökkenő trendben a jó hírre tömés van. Legkésőbb a szerződés hírére fel kellett volna ismerni...
OTTone