Detto ! Sajnos én sem vagyok látnok ! Bár most látnám már a holnap reggeli indit ! Részben speka de részben nem speka felhúzás volt a részemről ! Venni akartam és valakik reggel meghozták a kedvem ! Én csak vettem és nem adtam ! És egyelőre nem is fogom adni ez 110% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha lejebb megy venni fogok még ! De láttad , hogy 200 -at szépen tartotta ? Ez is biztató volt számomra !
Szép forgatókönyv.Én még kicsit bizalmatlan vagyok.Amit ma láttunk,már többször átéltük.Nagy forgalommal felhúzzák 300ig,aztán várjuk a hírt ami nem jön.Utána szépen lecsorgás 200ig.Nem sokáig lehet már ezt eljátszani,mert magasabb szinteken senkire nem tudják rászórni.
őőő hmmm. Ez szép tőled, beindult a csorda szellem, de mi lesz később? Ezt már eljátszották kétszer, mikor 300 fölé húzták. Hír nélkül nem fog feljebb menni, csak ha valaki pénzeli. Ez speki felhúzás semmi más, de nem baj, csak vigyétek 300 felé.
Atti én nem hali vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!! Hali "nem korrekt" módon csinálja ! Speciel én nem ismerem őt , de szerintem ott nála van sok sok duma is ! Én most visszavettem OTT -om , Nordom , Appim van ! Ezekben leszek most egészen addig ameddig az általam gondolt szintekre nem érnek ! Nyilván OTT esetében sem a 260 -ra gondolok , bőven jóval többre , aminek az eléréséhez lehet hogy 2 év kell !
Persze, hogy örülök, de hír nélkül nem marad sokáig ezen a szinten szerintem és akik itt vásároltak a további emelkedés reményében, azok nem lesznek boldogok.
Atti ! Nem , nem volt kár ! Mert amikor pár hete kiszálltam korrekt módon közöltem Veletek ! Nekem OTT a szívügyem és büszke vagyok , hogy egy "kicsit " is történelmet tudtam írni OTT számára a parketten ! Ez a részemről nem dicsekvést , inkább büszkeséget osztottam meg Veletek , újra OTT tulaj vagyok és nagyobb pakkal !
azt nem ! De pont ezt a szitut vártam , hogy be tudjak lépni egy "erős" napon ! Erre indultam én is be ! Megvártam a 14 óráig való "lecsorgást" fejleményeket és utána léptem én is ! Szép volt a mai nap !.))))
Szia Lie! Kár volt ez leírnod.Holnap sok remegő kezü most lehet,hogy el fogja dobni.Pénteken indul az e-sport gála,és döntő.Az is jó lesz nekünk.Azért remélem,hogy nem vagy hali 2,mert akkor csalódnék Benned!
OTTone