Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy "itt a vége"? Mármint a "rallynak"?
Törölt felhasználó2018. 03. 21. 18:21
Nos , én ezt írtam : 14:19-kor #26477 "15:10-től ismét megindul !:)))" Szándékosan 15:10-et írtam és nem 14:21 -et ! Miért ? Nem akartam senkit sem befolyásolni ill. nem szerettem volna ha valaki vérszemet kap és egy csomó dugót betesz , de így is sikerült nekik. Tehát amikor anno pár hete eladtam a pakkom , az írtam , hogy 160 környékén és 240 környékén fogok visszaszállni OTT-ba ! Ezt 14:21 -től megtettem , szedtem ki a berakott dugókat , óvatosan véletlenül ne hogy rám borítson valaki nagyobb pakkot , de párszor sikerült valakiknek rámdobni . Célom az volt , hogy visszaépítsem a pakkom ill. aki akarja még dobja el ( ne legyen már annyi korlát felfelé ) megindítsam a pappert , és egyébként nem gondoltam , hogy limitre tudom tenni ......jó érzés volt ! Remélem meghoztam pár büfinek a vételi kedvét és folytatódik az emelkedés ....persze még maradt puskapor nálam , hogy meghozzuk mások számára is a vételi kedvet ! Az én vételi kedvemet a KGY-s tájékoztató hozta meg / vissza ! Hírt nem tudok sajnos , de azt nem is írtam , hogy hírt fogok írni ! Hajrá OTT és sok szerencsét mindenkinek !!!!
OTTone