Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Szvsz a Dax csak azért megy mert a gáz probléma hirtelen megoldódott (lement az ár és meleg van) de minden más negatív, a német kormány pártok ölik egymást, minden fordulhat föl/le/föl/le, plusz az Ukrán háború csak most fog eszkalálódni. (Lehet törölni Hathor!)
Új csúcs, mindez azelőtt, hogy az árfolyam gyors mozgással elérte volna a 8600-as szintet. . A piac ezzel egyértelműen pontot tett a november közepi kérdésre, hogy valójában egy Ending Diagonal formáció ment-e északra vagy pedig, ahogy ezt már akkor hangsúlyoztuk (én és Fudge), nem felel meg az elliotti értelemben vett alakzat elvárt belső szerkezeteinek, így nem tekinthetjük záró diagonálnak az alakzatot és jó eséllyel egy megnyúlt hullámról beszélünk, amiből következően lehet megelégszik a déli irányú mozgás a 9600-10000 közötti szinttel, ahonnan ismét északnak fordulhat, extrém esetben akár 13000-ig is eljuthat (az út nyitva, de ez nem jelenti azt, hogy a következő időszakra ezt a szintet céláraznám, vagy egyenesen ezt az egyetlen egy verziót részesíteném előnybe). . Elliott elmélete nagy segítség lehet egy trader életében, de csak akkor, ha megfelelő mélységben elmerül a tudásanyagban és nagy fokú alázattal áll a piachoz. A felületes tudás sok tévedés forrása lehet, az elemzésben is, de ami fájdalmasabb: a kereskedésben összegszerűen kimutatható veszteséget is okozhat. Szóval visszautalva korábbi mondandómra, hagyjuk nyitva azokat az ajtókat, melyeket nyitva lehet hagyni és zárjuk azokat, melyek a rendelkezésre álló mély ismeretanyag alapján bezárhatunk, de legfőképpen ne vigyenek félre az érzelmek!
Meg persze Hathor batmanjének is. De hogy ez a funda, hogy jelenik meg a grafikonon, ahoz már fluxuskondenzátor kell szerintem!
Törölt felhasználó2023. 01. 12. 11:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mert akkor német lennél és nem nyitnál ki ilyen fórumokat. 14:30-ig sok mindent ne várjunk, ha lefordulunk utána a héten 10500 alá, akkor grat pomperj-nek, de szerintem max egy kis korrekció lesz.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!