Ha Q1 hozza a meglepit az éves EPS = 5000 időarányost , akkor tartom , ha nem átmegyek Mtelekom + Richter amikből már betáraztam ott több évig magas oszti + biztos növekedés.
2-3 év alatt meglehet a split én el se adom. Stk folyamatosan nő. Bankot meg csak vesznek. Osztalék is organikusan növekszik. Ez már nem az a bank ami pár éve volt.
Ugyanezt már hónapokkal ezelőtt leírtam, ha hagyod magad beültetni a hintába, egyre kevesebb darabszámot tudsz visszavenni, én is sok mindenkit ismerek, 70-80%-ban igaz amit leír, az meg a személyes véleményem, van is milliárdos ismerősöm, akinek napi szinten chartozom, nagypályásnak egyedi ajánlat tranzakciós és hiteldíj jár, de kölcsönpakk is megoldható, míg certinél tranzakciós díj, heti bázisár módosítás, vétel-eladás közti jegyző spread és a legfontosabb, ha helyzet van a jegyző garantáltan eltűnik akár 1/2 napra is, te meg ott állsz egy halom certivel, mint fax a lakodalomba, így a technikai kivitelezése a dolgok megjátszásának teljességgel falsh info. MA50 17,032, alá ne menjen.
Korábban felhívtam a figyelmet az USA kötvényhozam / kamatvágás összefüggésre, most úgy néz ki ez a feldolgozóipari adat már túl sok volt a jóból, a júniusi vágás esélye 10%-al csökkent. 1 év után újra a bad news is good érvényesült, ez fogta meg az S&P-ben az emelkedést tegnap.
Köszönöm szépen! A certikről csak olvasgatok nem piszkálom. Most úgy látom a kispapírokban van jó lehetőség, azt erőltetem szűk stoppal, Itthon vagyok a gyerekkel így állandóan gép előtt vagyok. Szép napot kívánok!
Gagyi topicban felmerült az állampapír dicsőítés, itt P/EPS %-ban kifejezve 21,5%, ebből árfolyamemelkedés, osztalék és srv lesz, akinek a 7% jobban tetszik, menjen oda. A másik a Deutche Bank dicsőítése, ATH 92, most 15 EUR, jövedelmezőségi mutatókban, mint a ROA és ROE OTP 3x veri, viszont P/EPS rátában másfélszer annyit kell fizetni érte, üzleti modeljje az elbocsátás és fiókbezárás, csak bátran lehet kipróbálni azt is, felesben a PMÁP-al.
Az OTP az a nagyok játéka, maga az. Ország zászlós hajója.. Benne van egy Taiwan lehetősége pl...ami kindulási pontja lehet egy tőzsdei beszakadásnak. Tudod longos vagyok, sosem örülök a más bajának ... Viszont az idén világosan látszik hogy van a 4 nagy ami együtt mozog , s amiből 3 igencsak érzékeny a politikára.. S vannak olyan részvények amik ettől a szarkavarástól függetlenül termelik az osztalékot és még árfolyamnyereség is elérhető..
OTP Szakmai topic