https://invst.ly/14ddie Elsőre megtorpant a madártól 25 pontnyira, zárás előtt egy támadást még el tudnák képzelni! :))) Ha elmarad az sem gond a hetes gyertya úgy is szép lesz!
A másik tegnap 11:56 beírás: "Nyitottam. Rövidre. 6-8%" 17,375 high a 15 perces déli gyertyán, mai low: 17,420, természetesen + ban zárt shorttal, köszünjük Emese-:)XD
Továbbra is blisztes, aki dezertált a long oldalra amúgy és balin nick chartjait nyitom meg kabarén nevetés gyanánt, ma a szöveg olvasását is az első sornál meg kellett szakítanom az egyik versenyzőnél: "Szórakozik az árfolyammal (velünk) néhány bróker. Nagyon szépen és ügyesen csinálják." ekkora forgalomnál nem brókerek, hanem befektetési alapok, azokból sem az alsópolc generálta a forgalmat. Később a legrosszabb helyen kérdést feltevő pályakezdőt ugyanez, meg a másik "mester" visz befelé az erdőbe, tavaly szelvényvágás követő nap előző napi záró +100 HUF, azóta +40% árfolyamnyereségnél járunk, a tuti receptjét, hogy a követő parasztshortnál hogyan tudsz 10%-al kisebb darabszámú pakkot visszavenni észosztás keretében le is vezették neki. Apropó mi van a -2,000 15,250 célárral, csak nem ott vettünk amit én mondtam?
Céláremelés érkezett az OTP-re. A JP Morgan elemzői 20 100 forintról 22 ezer forintra emelték az OTP Bankra vonatkozó 12 havi célárfolyamukat, az ajánlás változatlanul felülsúlyozás.
Meg fog indulni. P/E jelenleg 4,7. P/E szerintem 5,6 környéke lehet. Éven belül 23.000 is lehet. Erste 5,6 P/E-vel forog. Európai bankrészvények általánosságban alulértékeltek főleg az OTP.
Richterben meglebegtették originális bevezetés lehetőségét, akkor egy kis időutazás vissza 9 évvel. Kelet-Európait nem enged oda a húsosfazékhoz az FDA csak úgy, Richternek meg kellett várnia az USA konkurencia sikerét és csak utána, 2012-ben adta be a VRAYLAR kérelmet talán az ALLERGAN, mert volt ott kivásárlásos story is a Richter üzleti partnerei közt. Az értékelés a bevételi szakasz felfutása közben kiúgró természetszerüleg az előre árazás miatt, 3 év volt amire már mérhető royaltie érkezett, 2015-18 közt 18 - 21 volt a P/EPS szorzó, most azért nyomott, mert az előreárazás már a szabadalmi oltalom kivezetését árazza. Ha éppen itt vagy és olvasva a sok sületlenséget a fórumokban, megjelenik törzskönyvezési folyamat, vagy az ABBVIE-vel kötött forgalmazási megállapodásról hír, azonnal venni kell, 3 havonta van felülvizsgálat, újabban gyorsított elbírálások vannak lejáratkor véglegesítéssel, ha mint most az EliLilly nél halasztás, szakértői csoport felkéréssel, az rosszat jelent, az alzheimer molekulájában volt 1 haláleset és agyvérzések a tesztalanyoknál, de a Richer sem tudta az ESMYA-t bevezetni az USA-ban méhmióma ellen, az EU-ban pedig korlátozták a felírhatóságát. Én poziban Richter VRAYLAR, BIOGEN LEQEMBI, ZYNERBA kivásárlást éltem meg, bevezetés önmagában semmit nem ér, ha nem kap TB támogatást, mint a BIOGEN első alzheimer elleni infuziója, aminek a gyártását ki kellett vezetni. Az MNB kamatvágásai most támogatólag hat a jövedelmezőségre a PMÁP 7% mellett. Amikor jött az ESMYA-val kapcsolatos 2 negatív hír, mind a kétszer certivel voltam poziban, pánikeladások, jegyző sehol, a nyerőm felére olvadt, akkor Pavlovi reflex kialakult bennem, sokáig nem volt certim utána, meg Richterből is kiábrándultam.
OTP Szakmai topic