Nem sírok Marika hanem bízok, tetszik tudni a Lőri ha olyan rugalmas hogy levonul Gy-Sopr- ba vasutat építeni egy kérésre akkor az ilyet megszokás hálálni....bízni kell, jelenleg Otp-én rizikósabbnak látom, termeszetesen mindig volt és mindig lesz is Otp-m.Most megyek a pincébe hozok egy kis anyagot, mert reggel óta csak futkoztam s most megerdemlek egy finom fröccsöt.
Hát Marika, nem tudom...ez robogásnak nem látszik, gondolkodtam vételen, de nem ....helyette vettem a szokásos Opust, Vicus nem adta a Pensumját aztán mondom akkor azt a pénzt még opusba szánom.
Tegnapi gyertya kanóca csalódást keltő volt, letörési színt 13,800, MA50: 13,827, a certijeimet alatta nem adom, a részvényekkel kitartok a gyorsjelentésig. Horror beleolvasni a másik 2 topicba, tisztán kivehető a lobogtatás alsó és fölsőszáron a terelés pozi irányába, ezt csak a kérdezősködő verebek nem látják. Chart nincs, valamiért a képkivágás nem menti el a chartot, hogy a feltöltéssel rátaláljak.
Önmagához kell viszonyítani, nem is olyan régen 10-20-30 milliárdos napok voltak, utolsó órában 12K sem cserélt gazdát. Ez a forgalom alacsony, a többi papírban meg katasztrófa.
A támasz kitartott, a reggeli lelkesedés alábbhagyott, a forgalom leesett, a kijelölt sávban folyt a kereskedés - a 'merész előrejelzés' teljesült a délelőttre
OTP Szakmai topic