Befagyasztott betétkifizetés 8 ukrán banknál (2009. február 25. 12 óra 0 perc)
Ajánlom
Az Ukrán Nemzeti Bank nyolc kereskedelmi bankot vett eddig gondnoksága alá, és fél évre felfüggesztette ezen bankokban a lakossági betétek kifizetését. A nyolc bank között a kilencedik legnagyobb ukrán bank, a Nadra Bank és a ranglista tizenegyedik bankja, a Prominvestbank is szerepelnek. A döntés köveztében, több száz érintett vonult utcára ill. tüntetett február 23-án a jegybank épületénél, miközben mások Viktor Yushcenko lemondását követelték.
A hryvnia értékvesztése miatt emelkednek a lakossági adóterhek és a kölcsöntörlesztések, miközben a munkanélküliség is növekvő tendenciát mutat. Az ország politikai feszültsége veszélybe sodorhatja az IMF 16,4 milliárd dolláros mentőcsomagjának folyósítását.
( Forrás: QUAESTOR )
tozsdeforum
be kell linkelni mert még mindig van olyan aki nem
látja hogy mi a helyzet.
akik egész nap a fórum előtt ülnek
azok lépjenek tovább.
faszkalap feri elhúzhatna már a picsába!
most olvasom hogy két új Duna híd épül! Normálisak ezek? így sincs pénz ez a fostalicska gerinctelen szemét mert csak szórja!!! Nincs egy igazán fasza csávó ebben az országban aki agyonlőné?
De, 1600on, amit eladtam 1620on mikor 1700 is volt, aztán itt nap végén 1540 tól longoltam nagy nullásra kihozva, de rajtam maradt mert utoljára indit 1525 öt írtak én meg 1524 re álltam emiatt de közben csak 1515 lett, no majd holnap, itt az erős heti támasz 1500on:DD Jee
Hát ez elég csúnya lett ma is, itt már lassan tényleg a csődöt árazzák, ugyanakkor az oti még minig nem érte el a 90% bukót, amit pedig már sok bank elért már. Én most nagyon örülök neki, hogy 1625-ön kivágtam mindent, bármennyire is fájt realizálni a bukót.
Szerintem is van még lefelé hely, nem mutat semmi arra, hogy fordulna az árfolyam...
OTP részvényesek ide!