Még tegnapi hír volt, de nem voltam fórum közelben: "Az mBank az OTP célárfolyamát 22 314 forintról 25 708 forintra emelte változatlanul vételi ajánlás mellett." forrás Equilor
Lehet az bárhol majd. Nem lehet azt most még belőni, odatettem, mert oda esik a poc vonal, de az az egész sáv lehet egy fordulópont felette egészen 19-ig. Meg kell várni, hogy tetőzzön meg forduljon, ami egyelőre elképzelhetetlen, mert runban van, ezért nálam nem 22-22.5 az a sáv, hanem inkább a 23-24.5 közötti tartomány.
Van most két verzióm. Ha tutira tudnám, érezném mit látok a charton, akkor már teli szájjal ordibálnék, de nem tudom. Keresem a megoldást. Most ez a két verzióm fut. https://invst.ly/17rvhw A jobb oldali már régről való, de nem tudtam eldönteni, hogy felfelé tör ki, vagy beszakad. Ezt a kétségemet folyamatosan megosztottam. A baloldalival néhány hete kacérkodom. Nem tiszta még ez sem, de gyanús. Kis tf-en láttam már rengetegszer. No de ilyen időtávon!? Létezne?
Bármi lehet, de azt látni kell, egyenlőre megveszik az eladókat, nagy a csábítás 14-17 között nagy mennyiséget vásároltak be egy páran, ma is eladtak 100ezret és alig ment le a piac az három- négyszáz pont húsz felett csekély. És még jön a Mikiulás rally lehet kicsúszik január elejére.
Én jelenleg máshogy látom! Szerintem a 22400 december 10-ig irreális várakozás jelen helyzetben! Mire alapozom? Az világosan látszik, hogy a korábbi lendület megtört és szerintem konszolidációs fázisba lépett az árfolyam. Az otp jelenleg alaposan túlértékelt, nem a fundához képest, hanem az átlaghoz, amitől nagyon eltávolodott. Az átlaggal együtt kellene emelkednie és jóval lassabban. A 22400 az az átlagtól már majdnem a háromszoros szórásra lenne, ami szerintem nagyon valószerűtlen, hogy be fog következni. Persze megtörténhet, mert bármi megtörténhet, de nem fogadnék rá. Hol lesz az árfolyam december 10-én? 2 forgatókönyvet tartok elképzelhetőnek: 1. Az utolsó hetes impulzív gyertyában maradunk 20910-21950 között 2. Megindul 21 ezer alá. Hetesen rsi kijött a túlvett zónából, nem lesz benne erő felfelé, már a múlt héten is gyakorlatilag beadta a short jelzést :) A korábbi ath-t (19590) vissza kell tesztelni, bármennyire is irreálisnak tűnik most. Mikor? Decemberben, vagy 3-4 hónap múlva egy félkörrel. Miért mennénk még oda? Majd jön valami esemény és az megmagyarázza. ;-)
Megígérem, hogy legkésőbb péntek du felteszem a most készült rajzot mire alapozom a várakozásom. Ha netán besülne, kikukáznám, azonnal. Lehet már holnap du. . Írtam én már rég erről az úgynevezett "íj" alakzatról ... Szerintem az alakult ki. Vagy nem ... A sündisznó is leszállt a súrolókeféről miután elismerte, hogy tévedett ...
Ja. Igaz máshogyan számozom, de teljesen lényegtelen, jellegre a mozgás és a szintek hasonlóak. Csak az az általad 4-nek számozott szint ... Hát az nekem is kijön, csak azt nem tudom miért mennénk vissza oda. A minap kiszaszeroltam egy másik verziót, abba nemhogy a 17k, de még a 20k alatti szint is alig fér bele. Javaslom tanulmányozni az utolsó hat év hónapos chartjának a novemberi gyertyáit. Ez a rajz csak két érdekes októberi záró árra hívja fel a figyelmet. https://invst.ly/17ruds
2024 december 6-án zárás előtt kis idővel elérjük a 22k-t. 10-én valamikor du 2-3 között 22 430 körül kellene járni. . Lehet korán írtam be ezeket a célárakat pláne az időpontokat, várhattam volna vele még egy-két napot, de kialakulni látszik egy alakzat amiből ez jön ki. Aztán lehet holnap du már kuka lesz ez a várakozás.
Az is elég, ha néhány befektetési el tudja választani a céget a magyar helyzettől. A lényeg, hogy legyen kereslet és felhajtóerő. Az srv csak kiegészíti ezt.
írtam egy hosszú hsz-t kixeltem........... szóval TA. 4h közép fölé robbant, a 21700-al, de visszajött alá, a következő gyertya arról jött le 21489, végülis nem zárt fölé, csak fölé nézett. napos támaszt megtesztelheti holnap újra 21150-21100 akár, aztán kiderül. eléggé fals kitörés gyanús, még akkor is, ha az emelkedő aljak megmaradtak ezzel a 21200-el.
Reggel szóltam, kaptam 7 mínuszt, hogy károgó vagyok. Azért van a fórum, hogy segítsük egymást szerintem, reggeli szar GDP adatra fél óra alatt 2 % plusz, annyira erős az otp, ugye....hát nem! Ezt írtam reggel:"Óvatosan, pofátlanul ügyes kamu felhúzás, szeretnének jó magasan kiszállni egyesek, és a többiek meg beragadnak. Minden csúcson, korrekció érik!!!! Max 21700, reál már csak 21450..." Hát a záró még csúnyább lett. Manipuláció a Béten megszokott! A happy hangulat sem tart örökké, ilyenkor lehet beragadni akár évekre is, tapasztalatból beszélek! Szép estét!
OTP részvényesek ide!