TL98 Sold out ra vágásával múlthét szerdán 500 pontot ment, ha arra számítunk hogy ismét elfogy egy nap alatt a certi és emelkedik 500 pontot akkor a TS56-tól érzékeny búcsút vehetünk (22305), ami további rallyt idézhet elő.
TL98 Sold out ra vágásával múlthét szerdán 500 pontot ment, ha arra számítunk hogy ismét elfogy egy nap alatt a certi és emelkedik 500 pontot akkor a TS56-tól érzékeny búcsút vehetünk (22305), ami további rallyt idézhet elő.
A TL99 túl kiütése túl közel van nekem, simán lemehet addig ha a holnapi certi ralli elmarad vagy miután lecseng. Ahogy elnézem kinti tőzsdék most pluszban, szóval megránthatják.
Én rápróbálok erre a certis emelkedésre holnap, de szerintem délelőtt már adom is. Eddig vártam, hogy lenyomják-e, de most vettem TL94-et arra az esetre ha holnap reggel már emelkedne. Aztán remélem nem verik le 9 és 10 közt.
"Én úgy gondolom azonban, hogy: - az OTP a következő években is évi 10%-kal növeli a bevételeit akviziciók nélkül is, (hiszen a piacai többsgének GDP-je az európai átlagnál erősebben fog nőni) - az évek óta tartó fajlagos költségcsökkenés folytatódik. (40%- felettről már idén is 40 alá kerülhet a költség/bevétel mutató. de ez nemcsak az OTP-nél várható. Digitalizálódás, mobilbankolás, csökkenő bankfiókszám, stb.) - igy a nyereség 12-14%-os növekedése várható a következő években is, ami jövőre 4500-4800Ft/részvény eredményt hozhat. Ez pedig egy előremutató P/E= 4,2 - 4,9 közé esik. És ez az érték egy növekedő banknál már extrém alacsony." Egyetértek veled, csak egy gondom van. Jelenleg az ukrán helyzet éppenséggel romlik. A befektetők mikor gondolják majd úgy, hogy a nagy megnyugvás mégsem volt indokolt és az orosz leányt (talán az ukránt is) mégis le lehet írni nullára? A moldáv leányt nem is említettem, pedig ha elesik ukrajna (az egész), akkor Moldovának is annyi. 2023-as profit: Ukrajna 45 Mrd, Oroszo. 96 Mrd, Moldova 14,6 Mrd HUF. Ez azért sok pénz... persze minden csak ha ... én tele vagyok certivel, de nem növelem a tőkeáttétemet. Biztos, ami biztos
A gyertyákon ne múljon! :) https://invst.ly/17hdqc . Természetesen más TA elemeket alapul véve lehet más eredményt kihozni. Ezért írtam azt, hogy "trendcsatornákra tekintő TA-s szemmel nézve".
Kedves Macus! Szeretném megköszönni, hogy rendszeresen hozzájárulsz ehhez a komment szekcióhoz. Az olyan emberek miatt, mint te, van értelme olvasni ezeket a beszélgetéseket. Bár nem kértél rá, mégis úgy érzem, meg kell jegyeznem valamit a troll kapcsán. Hozzászólásai nemcsak unalmasak, de szomorúan tanúskodnak arról, hogy frappáns érvelés vagy értelmes gondolatok híján van. Persze trollkodni is lehetne szórakoztatóan, de sajnos ebben is kiemelkedően gyenge teljesítményt nyújt. Szinte hallom, ahogy két bit próbál motoszkálni odabent, de sajnos eredménytelenül. Kedves trollunk, ha már nem tudsz semmi érdemlegeset hozzátenni a témához, legalább a trollkodásod legyen szellemes, stílusos és egyedi! Ez, amit most művelsz, csupán saját szegénységi bizonyítványod. Őszintén sajnálom, ha az életed annyira szomorú, hogy ez jelenti benne a csúcsot. Talán letörlök egy könnycseppet a szemem sarkából miattad.
OTP részvényesek ide!