A csillagok állása szerint igazad lehet! Azt gondolom lehet esés, lefordultunk 400-ról. 18245 alatti zárás okozhat gondot a longban gondolkodóknak. (közben OTP is piros lett)
"nonfarm employee kevesebb lett, de a munkanélküliségi ráta talán fontosabb" Hogy lenne már fontosabb??? A legjelentősebb usa adat mindig is az nfp volt. Az usa gazdaságának fő hajtóereje a tech szektor teljesítménye. Erre jött egy nagyon gyenge adat, míg az inflációra egy neutrális. Ez a gazdaság további lassulását jelzi előre és azt, hogy egy újabb lépést tett az usa a recesszió felé.
DAX utolsó órás gyertya teli fekete (vagy piros, aki színesben nézi), nem szép. RED friday, plusz esélyes egy heti aljon zárás. Ehhez képest az OTP jól tartja magát a plusszal.
Jajj hát nem az OTP-ről beszéltem,félreértés ne essék.. Nasdaq és Dax mozgásáról.. Már értem a minuszokat.. Azt hitték szegény Otikájukat bántom..Isten őrizz..Az csak felfelé mehet,mint tudjuk..
Attól függ miben mérjük a sikert. Ha egyenlegben akkor igen. A rv portfólió bőven plusszos. A hullámok kereskedése némileg plusszos, de kisebb a találati arány. A két nagy esés hozott szépen, de az 59 ko vitt el belőle sajnos.
Kicsit túlzóak a meglátásaid. Pár pontos felhúzásnál már űrrakéta van? Aztán tart kb. fél óráig,és megy tovább a helyes irányba lefelé..Bánom hogy ma nem adtam bele a felhúzásba,mint tegnap. Főleg Nasi hozott volna szépen..
amúgy Te sikeres vagy? és ezt nem provokatív kérdésnek szánom, iránytól függetlenül kérdem ( megjegyezve, hogy most én is shortban vagyok érdekelt) trédelsz hullámokat? keresel evvel? van látható profit? vagy csak adrenalin növelő "élmény-szerencsjáték" a kapcsolatod a tőzsdével
OTP részvényesek ide!