Félre értettél én nem tudok se shortolni se longolni ( nincs bróker számlám) csak befektetési céllal vettem Otp részvényt híd el én örülnék a legjobban ha minden nap csak 100 ft emelkedne de azt legalább 5 évig :)
"Ha betiltanak a shortolast".. Hol elsz ember?.. Es diktaturarol beszeltek. Nem nehez kitalalni longban vagy.. Pozi meg a tudat.. Hasznald a pozidat.. A meglevo pakkoddal shortolhatsz ha ugy latod tovabb megy le.. Hasznald a lehetosegeidet. Ha 900on eladsz 500on visszaveszed akkor kerestel nem bux.. Rakhatsz alulra felulre stopot vetelit eladasit.. Stb stb
Sajnos az OTP shortpapír jelenleg és kitudja ez még meddig tart. De ha van fölös 10-50 milliód, jó üzleteket csinálhatsz! Én is tervezem, hogy felhívom a viszkist, kirámolunk egy OTP fiókot, aztán berakjuk shortra részvénybe, és dől a guba. Most csak ez a megoldás lehetséges :D :D
Szerintem csak veszteséget vessz magának amíg marad az extra adó lásd tavaly 10300 bevásároltak oszti fizetés után és lement 8 e környékére ott adhatták el valahol vagy azóta is rajta ülnek. Ha betiltanák a shortolást akkor esetleg akkor jönnének a befektetési céllal való vásárlások addig csak egy nagy spekula az egész. Nekem is van Otp részvényem de így egy év után belátom , hogy még nem jött el a részvények ideje befektetési céllal , ezek még csak napizásra jók nem befektetésre . Tartós emelkedésre csak akkor látok esélyt ha megkapjuk az Eu s pénzt , eltörlik az extra adót és végre vége lesz a háborúnak meg leviszik az alapkamatot és nem fog mindenki állampapírt venni . Mert én is úgy gondolkodok mint a nép aki munkával keresi a fizetését és szeretné , hogy a félretett megtakarítása ne a brókerek kezében landoljon .
OTP részvényesek ide!