elnézést hogy nem tudok ennek a magyar válogatottnak szurkolni, de nekem a magyar foci úgy komplett nem más, mint az Orbán rezsim és korrupció jelképe.....
szép volt vitya, mindent sikerül lassan tönkre tenni....4xx árfolyamokra 2009ben vajon mit mondtál volna te rohadék??? Remélem a szaros magyar csapatod is kikap végre mert ez a pénzpumpa ami a fociba veszett nagyon hiányzik az egészségügyből és az oktatásból.....
4 Ft nem kevés, ha azt nézed, hogy ez arra a 10 Ft-ra jött rá, amit az elmúlt héten esett és még nincs vége. Holnap mnb ülés és ez nagyon nem segít. Persze lehet a Ft további gyengítése a cél, ld. Virág bejelentését, aminek úgy semmi értelme nem volt, egyedül Ft gyengítő.
Csoda, hogy szétvernek mindent? Orbánnak már a cipőtalpa sem látszik ki Putyin valagából. A Magyar kormány folyamatos károgása a szankciók ellen a legbiztosabb jele annak, hogy már komoly probléma van Oroszországban. Ma már azt is kijelentette, hogy már tárgyalnak “más partnereinkkel” arra az esetre ha nem kapnánk meg az EU forrásokat. Lehet találgatni…
Félreérthető voltam, ettől még igazad van abban, hogy az elmúlt hetek esése már egyértelműen a recessziós félelmek miatt van. Csak úgy általánosságban írtam.
OTP részvényesek ide!