Változatlanságra épül mindkét modelled. Szerintem izgalmas hetek elé nézünk, hiába ubi szezon. Belengették, hogy csatlakozhatunk az ügyészséghez, Navrapapa próbálja nyomni, h közel a megegyezés...ezek közül bármiben lenne valami konkrét, valós, EU részről is megerősített előrelépés, már más lenne a szitu. Mondjuk az új EU-jelentés alapján ez azért odább van...
Az utolso hullam.szerkezetett nem tudom biztosan megallpitani rsi jelezni fogja... b fel eseten 150 impulziv eseten 350ig kimehet csati szelere. 6500 os celarat aze raktam be mert eddig ha sulyedesnel 35 ala ment rsi altalaba szakadt.... vagy ha mknd ket felkorbe plafonig ment es ki merult teljesen... szoval sztem minnel magasabbra megy annal melyebben lesz az alja
A rezsi és kata változtatás azt jelenti, hogy az állam elkezdi rendbetenni a pénzügyeit, amit a piac értékelni szokott. Amúgy az EUnak is tetszhet a dolog, talán ezek is segíthetnek gyorsítani a megegyezést.
A kormány szerint a fogyasztók kb. 80%-a a határok alatt van vagy csak épp fölötte, őket nem vagy minimálisan érinti a változtatás, nem igazán lesz kiadás növekedés. Aik nagy házban laknak, sokat fogyasztanak, többségében nem problémáznak sokat pár tízezer forint plusz kiadástól, a hitelük, ha van egyáltalán, ettől nem borul. A katások nagy része szintén jó egzisztenciájú ember, őket se hiszem, hogy kilakoltatás veszélye fenyegetné a KATA megszűnése miatt. Lehetnek olyanok is persze, akiket érzékenyen érint a hiteleik miatt.
OTP részvényesek ide!