Nem nagyon,de évekig volt,van papírom,nem is mozgattam,most kezdtem el kereskedni,és azért csak-csak kihasználnám a lehetőséget ha lehet,és pont nem akkor szabadulnék meg tőle.
A tegnapi 10.500-ról mai max 11.000-re ralli az már smafu? :) Szerintem reggel beárazták Sanyi bácsi közgyűlési szereplését, ott meg már nem hangzott el semmi olyan meglepetés, hogy még 5-10%-ot ugorjon az árfolyam. De az áremelkedés sokkal inkább azért volt alacsony forgalom mellett, mert mindenki kivárt, nem adott el a közgyűlés előtt.
A technikai a ti asztalotok, de hogy rulett e? Történt pozitív a közgyűlésen? Saját részvény vásárláson max egy hónap múlva gondolkodnak, úgyhogy ez számomra nem azt jelenti hogy felfelé várja az árat. A Varga beszéde pedig annyi ha vége a háborúnak akkor nem kell különadó.
Na most akkor mondjátok hogyan is van ez.Azt olvasom a közgyűlésről, hogy máj.30-tól fizetik az osztalékot. Akkor mi az utolsó nap, hogy részvénytulaj legyek,és kapjak osztit?
Meglépi helyettünk más a helyes irányt, mi meg megyünk utána jobb híján. 10-20k részvénnyel még csak 1-1 pici ellenállást lehet áttörni most, 50-100k-val talán le tudnánk menni a reggeli rést betölteni. De ez már a nagyok játéka.
Off: Randomos vagyok és érdeklődni szeretnék, hogy a nálam lévő papírok után hogyan történik meg az osztalék kifizetés (ha lesz, de egyelőre azt látom, hogy lesz). Automatikusan rákerül a randomnál vezetett számlaszámomra vagy kell valami nyilatkozatot kitölteni? Előre is köszönöm
longban tolom, szal ajánlom neki :D viccet félretéve mi lehet ennél erősebb üzenet, mint sanyi bácsi statementje ma. A papír minden sz@rral együtt alulértékelt, masszívan. ha erre sem rallizik legalább egy minit és még innen is, akkor semmire. a záró tippen még ügyködök, de 11k fölött lesz ;)
OTP részvényesek ide!