tud valaki valamit erről a cégről? Valóban elérhető náluk a magyar piac? Milyenek a díjaik? Tőkeátét van buxra? Buzx hati van? Mennyire stabilak, megbizhatóak?
Én náluk vagyok fél éve kis összeggel egyenlőre. Demóval kb egy éve. A platformjuk szerintem tök jó, egyszerműen kezelhető, átlátható. BUX és magyar tőzsde szerintem már nincs (régebben volt) -Kisebb gondok vannak néha, de szerintem ez mindenhol Nekem tetszik. Randomon gondolkodtam de az ő felületük, rendszerük nekem nem jön be. CFD, deviza kb 0-22 óra
)A frissített XTB véleményünkben (https://tradingbeasts.com/hu/xtb-velemenyek/) eláruljuk Önnek a bróker aktuális kínálatát, a díjakat és további információkat, amelyeket minden magyar kereskedőnek ismernie kéne.
mit ajánlasz nagyobb áttéttel illetve kedvezőbb letéttel, díjakkal?
Törölt felhasználó2011. 09. 09. 08:27
Szerintem a legkedvezőbb feltételekkel a goldforex.hu oldalon lehet kereskedni, és az usa, nemet, angol, kinai, japan stb piac melett a magyar részvények, bux kereskedheto, ott vannak a devizak bondok, commodity, arannyal, ezüsttel szóval nagy a választék. Nem is tudom vane máshol ilyen nagy kínálat. Szeretem meg az indikatorait könnyen beállíthatóak.
cuccolni nem cuccolnék, csak jó lenne egy kézben a lényeg... Már rég nem pörgök szal nagy igényeim nincsenek, de ne kelljen 1ből másikba meg harmadikba lépegetni ha nem muszáj... Nem moderáltak ki, csak nem találtam annak a nicknek a jelszavát.
Látom itt minden a régi...... :)))
Na de vmi komolyat is bebökködjek, egy demoversenyükön kipróbálgattam a Metatraderüket, ott télleg volt HUNCOMP nevű buximaxi.
A keridő ott is 9 - 17 -ig van a spread-re kérdezz rá, má nem emlékszem, de szerintem van annyi instrumentum a világban amik sokkal likvidebbek, szal emiatt szerintem csak akkor cuccolj át, ha egy másiktól amúgy is lépni akartál.
Cégről részletesebbet nem tok, ránézésre ok-nak tűnnek, de mélyebben a franc se lát beléjük.
Elérhető a magyar piac is: bux index + a blue chipek cfd formában.
Rengeteg deviza, nemesfémek, külföldi tőzsdeindexek és részvények... nagyon széles a paletta. Egy a gond vele: max 1:100 tőkeáttét érhető el és igen magas a minimum letétigény - pontosan nem tudom mennyi, de asszem a fél millió ft megvan. Sztem messze nem a legkedvezőbb kondíciókat nyújtó cég, de tény: hogy a magyar piac is elérhető, ami viszont kuriózum.
nyitottam számlát náluk, nagyon korrektek,segítőkészek. Én devizával kereskedtem, de van minden!
Baross utcában van a központjuk, szerveznek webináriumokat is, és most indul a jövő héten a trade and coffe projektük is.
150 ezer a min betét.
A cég maga azt hiszem lengyel, és sok országban van fiókjuk!
Részemről bátran ajánlom!
xtb online trader
tud valaki valamit erről a cégről? Valóban elérhető náluk a magyar piac? Milyenek a díjaik? Tőkeátét van buxra? Buzx hati van? Mennyire stabilak, megbizhatóak?
Köszi
(bp)