Köszi! Így van, ami van azt tartom, és majd veszek még ha lesz forduló. Egyelőre nincs még, de ha sikerül elérni a háború befejezését, akkor eljön az is. Meg nyilván rizikó faktor, hogy megmarad-e a kinti bank és tud-e hozni profitot. Ami jó hír, hogy a kinti bankokat veszik pedig azoknak is van kitettsége.
"Soha, semmilyen körülmények között ne add hozzá a vesztes kereskedéshez, vagy „átlagolj” pozícióba. Ha vásárol, akkor minden új vételárnak magasabbnak kell lennie, mint az előző vételár. Ha elad, akkor minden új eladási árnak alacsonyabbnak kell lennie. Ezt a szabályt kérdés nélkül be kell tartani."
A mai tippverseny győztese: Zsuzsa37, 10900 Ft-os tippel 35 Ft eltéréssel. Gratulálok! Szerény Zöldbéla beérte a második helyezéssel, 10825 Ft/40Ft eltéréssel. XD
Abszolút egyetértek Veled, ezért is volt meghökkentő számomra Pomperj "spekás" nézete CSS-ről. Csányi egy walk the talk vezető. Saját hitelességét arra használta, hogy jelezzen, és működött. És egyébként lehet, hogy lesz ez 8k, de észre fogjuk venni, hogy megjelenik. Nagyon jól tolja az öreg. Én pont ezért veszek még a mostani helyzetben is inkább Otit, mint Mol-t, pedig tudom h technikailag, MOL-ban még simán van felfelé
Nah sikerült 11 alá menni az átlagommal, azért mehetnénk már felfelé végre...Nekem sincs végtelen pénzem tovább venni. Remélem a 10k tényleg megfogja most már...
OTP részvényesek ide!