Én mindig limitárasat adok be (úgy jobban behatárolható a tranzakció összege), kivétel mostanában csak a certikkel volt, mert ott - a tőkeáttét miatt - nehezebb belőni a realt.
Csatlakoznék a kérdéshez,ha valaki segítene. Tegnap 9óra 1kor adtam megbízást,11e felett kicsivel adtam megbízást,de 11.900on teljesült,ami már nem volt akkora biznisz.
Szerintem simán beleférne ekkora likviditás melett, amivel mostanában kereskednek otiban,egy rés töltés vissza majd, mehetne tovább fel is akár.Ettől függetlenűl mehet pihenés nélkül is felfelé,aztán majd holnap lesz necces a folytatás a hosszú hétvége miatt.Meg persze a mai béketárgyalásnak lesz-e valami pizitív fejleménye.
mióta részkivét van, azóta az 5 különbözö évi TBSZ is királyság, mert elörelátó gondolkodás mellett igen ritka az olyan alkalom (pl. rendkivüli lehetöség), hogy fel kellene törni, mert nem lehet pár hónapot várni az átfordulásig, hogy optimális kivét legyen megtehetö
Óvatosan mondom, hogy szerintem megyünk ma fel tovább. Ha itt, a fórumon ilyen sok az új belépő, akkor szerintem a bankfiókokban is lehet néhány. Plusz kezdődnek a béketárgyalások is, egy picit magasabb szinten, mint eddig.
OTP részvényesek ide!