Egyik oldalról beindul egy betéti kamatverseny a tőkevesztés miatt másik oldalról, meg mindenkinek kell a jó hiteles. Kisebb kamat marzs, a bankok mindenhogy szívnak..
én amit írtam azért írtam, mert 98-ban eu átlag alatt voltunk nagyon nagyon a diplomások tekintetében, 2004-2006 körül lehetett volna más utat választani, de nem tették.
tandíjról írtam, hogy az oktatásban egyedül azt akarták meglépni, más eszközt nem ismertek arra, hogy a szinvonalat emeljék...
Álom ez a szereznek jobb ügyfelet szöveg...az ország döglődésbe van.. a maradék hiteles, önkormányzat , kkv meg szív a gyengébb forint miatt..még több nem fizető..
A MOL gyengébben teljesít mint az OTP jelenleg. Szvsz valami nagy vevő(k) vásárolgatják a papírokat az látszik az elmúlt napokból. Szerintem nem is fog nagyon beesni. Pláne nem 3K alá...
Nagy eladó sincs benne...
az lehet, de ha szereznek több ügyfelet, aki hitelképes, akkor az számukra jobban is elsűlhet.
mondjuk azért majd a külföldi nagybankokat sem kell majd félteni, de szerintem az oti "mindent visz" alapon fogja elhappolni a fizetőképes ügyfeleket...
OTP részvényesek ide!