Én a tegnapi Amcsi emelkedést már nem tudom hova tenni. Most már egyértelmű, hogy nagy gáz van és a tényleges problémát már megint nem sikerül megoldani, csak a tüneteket. A dolgok beláthatatlanok.
Jó lenne meggyógyítani a beteget és nem teletömni fájdalomcsillapítóval!
véget ért a válság első szakasza. most úgy néz ki egy nagyobb korrekciós szakasz jön. tegnap már a rossz amcsi adatok sem kedvetlenítették el a befektetőket,sőt...most emelkedhet az otp is valameddig . a következő hullám lesz lefele az igazi pánik új mélypontokkal sztem. akkor az otp lesz 3000 alatt is. nekem ez a szcenárióm.
Engem meg ma hívott egy ismerősöm, és mondta volt már 7000 is az oti! Ez biztosabb!:)
Törölt felhasználó2011. 09. 16. 07:56
OTP (60 perces) elemzés
2011.09.16. 4:00
Továbbra sem tud magához térni a pénteki pofon után a részvény, míg a nyugati szektortársai a javuló piaci hangulatot kihasználva lendületesen emelkednek, addig az OTP árfolyama továbbra is a 3700-3725 forintos ellenállás szintjével küzd. Mindemellett pedig a keddi mélypont óta mutatkozó emelkedés mintha egy ékelődésbe torkolna. További emelkedés során ellenállás 3850 forintnál, csökkenés során a 3700 forintnak már nem szabadna elesnie, mert az az ékelődés letörését eredményezheti.
Tegnap hívott egy ismerősöm és határozottan kijelentette hogy 3000 is lesz oti, felette nem kell venni még.
Van benne valami...:-)
Törölt felhasználó2011. 09. 16. 07:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
a világ boldogabbik felén látszanak ilyen hamis jelek. Rövid időre ki lehet használni.
Törölt felhasználó2011. 09. 16. 07:34
Nézem elég rendszeresen az OTP havi grafikont és azt látom hogy a havi csökkenő grafikonból folyamatosan törik kifelé,jelenleg is lefelé tört ki a csökkenő csatiból.
a mostanit nevezzük Bázel III miatti swap line-nak, és picit hamarabb adták 18-nál :) dehát 09.18 idén vasárnapra esik, és akkor börni épp a cheerleader csajokat akarja meghúzni...
Save the cheerleader, save the world :)
nem volt valami sikeres: 2009.01.09-én több, mint 520 mrd USD swap után is egymás után ütötték a mélypontokat a piacok, no persze akkor felszívták a bankok, mert nem volt likviditás, le kellett írni a toxic assets-eket, stb.
a vicc az egészben az, hogy most is a bankok feltőkésítésére adják valójában, C. Lagarde már egyre nyíltabban beszél arról, hogy erre szükségük is lesz a bankoknak...
persze nem pont uaz lesz a forgatókönyv, mint 2009-ben, de azért érdekes lesz, ha a profik ezt short jelnek tekintik majd, a sok reménykedő meg longnak :)
utóbbi nem biztos, de van rá esély, a track record figyelembevételével...
OTP részvényesek ide!