mint írtam is korábban, jön a dollárpumpa, gyakorlatilag rejtett qe3, csak most a zsetont nem usába hanem az euba nyomják.
az eredmény ugyanaz, a pénz majd szépen ömlik be a tökepiacokra, a reálgazdaságba meg nem jut semmi, viszont így megint emelkedik majd pl az olajár ami szépen felhajtja az inflációt, ami az amúgy is gyenge gazdaságot majd még jobban visszafogja.
rövidtávon emelkedést hosszútávon esést várok a mai nap után, persze ha valamelyik ország idöközben bedobja a kulcsot akkor az emelkedésnek kampó
én már a -15%os napon dobtam a shortom, azóta csak chf longot tartom 226ról, szóval igazán poziból sem beszélek, ez a meglátásom
Most nézem a Fibo-t a DAX-nál. Ha 5600-nál nem fordul vissza akkor irány 6000, ha ott sem akkor 6500. MACD vételi jelzést mutat. RSI alapján is azt látom, hogy emelkedni fog. A Bollinger szalagot érintette az árfolyam. Mintha ez a közös jegybanki akció megoldott volna minden problémát.
Hát ez szörnyű, az OTP certimet kiütötték 3500-on, most meg a DAX certimet zárhatom le veszteséggel.
Törölt felhasználó2011. 09. 15. 21:10
"Nem ad a bank több maszlagot? Rájuk csapok, oszt' jónapot!"
otplo6 certi 1400-ról zuhant 1000-ig,az ha beindul(úgy tűnik egyenlőre igen) az 40% még innen,és biztonságosabb a görögöknél.De a Mol certije is szép lehet.
Kár, hogy nem ragadt meg 3800 fölött. Holnap gappel elérhető lett volna a 3850-3900-es tartomány. HUF kicsit erősödött..
Szvsz, ha nincs ázsiai csoki, holnap is jó napunk lesz.
"Leütötték, majd visszarántották az aranyat 2011.09.15 15:44
A napközben fokozatosan lefelé "csordogáló" arany árfolyamát a délután fél hármas amerikai makroadatok nyomán 1800 dollárrõl a fontos 1780 dolláros támaszig ütötték le (augusztus vége óta a legalacsonyabb árfolyam), majd a délután 3 órakor bejelentett fejlett jegybanki lépések hatására 1800 dollárig visszaugrott a kurzus. Az utóbbi napokban az egyre javuló fejlett részvénypiaci hangulatban szenvedett az arany (és az ezüst) árfolyama, a biztonságosnak tartott menedék iránti mérséklõdõ kereslet miatt."
Tudom, emlitetted, bár nem tudom miért kaptál ezért minuszt...? Erre mondtam én, hogy itt afórumon a jó vételekkel kell hencegni, különben jön a minusz. Vki meg egyből magára vette és csúnyán leugatott érte... Na, ez csak eszembejutott.
Hát igen, nem gondoltam volna hogy egy ilyen hirre ennyit bir felmenni (2%-ot), a CHF-esre pedig 3%-ot.. Vicc, amikor ezekért lemarták majd 50%-kal. Ezért is alszom talán most már jobban, hogy nincs ebből a förmedvényből. DE holnap tuti mehetünk FEL!! Ha úgy látom nagy a forgalom, visszaveszem, max beragadok!
OTP részvényesek ide!