en nem azt mondtam h nem nyereseges, hanem azt h el van adosodva( most is egy gyenge 500 milliardos kotvenyprogramot inditott, annyi sok mozdithato penze van :)
A végtörlesztést hétfőn hagyta jóvá a parlament. Pénteken 3740Ft volt az ára, most meg 3680Ft. 60Ft minuszt jelentene ez csak az OTP-nek? Veszi a bank magát ok. Vettek eddig 244000 db-ot kb. A válság alatt 26 millió db részvényt vettek, ahhoz képest ez nem mennyiség.
Csipegetnek csak, mert nagyon be vannak
szärv@.
ha kulminálni fog a válság (negatív gazdasági növekedés stb),még lejjebb lesz,s a bankpapírok a legnegatívabb szereplők a piacnak.ez logikus. 9:01 -es hírben szereplő elemzésben írják. az elöző mélypontja körül feles könyv szerinti értéken mozgott.ez most kb 2600 ft. én addig levárom most is.
Az Otp nyereséges bank jelenleg és pont.
Annak, hogy ki mivel mikor száll be az otp-be nincs köze a bank "állítólagos" eladósodottságának.
Arról nem tehet senki hogy Neked a zuhé jönne jól de ez jelenleg elmarad.
Egyébként hol olvastol olyat hogy eladósódott az Otp ?
Kedves DTL most hülyeségeket írsz, már meg ne haragudj.
Az emelkedéssel mindenki nyer, jó kedve lesz az embernek, az emelkedés akármeddig mehet, az esés viszont csak a 0-ig. A különbség csak az időtényezőben van! Az esés gyors és viharos, gyorsan lehet sok pénzt csinálni, az emelkedés lassú és izzadságszagú, sokat kell várni rá- de a végén megéri!!
Tudjátok régen én is shortoltam és nem is rossz eredménnyel. A baj csak az volt, hogy olyan rövidlátó lettem, hogy mindenben már csak az esést láttam. Az volt a vágyam, hogy megint 1200-on tudjak venni. De ezek csak álmok. Sokkal jobb optimistának lenni, mert ha a részvény esik tudok még vásárolni, ha viszont a shortot elrontod az árfolyam bármeddig emelkedhet és minden pénzed elveszted. Én kifizetem a részvényt és várok amíg szép hasznom lesz rajta. Persze ez nem hangzik túl bonyolultnak, de kivárni sokkal nehezebb.
mar irtam szalljatok be full tokeattettel az otiba, azt vagy nagyot kaszaltok vagy nagyot buktok, de legalabb biztos h utana nem sokat jartok majd erre :D
Nyugalom van!! A Shortosok már izzadnak! egyszercsak tömegesen elkezdenek zárni és hopp Már repülünk is. Nekem a tegnapi nap azért volt fontos jel, mert a DOW megvette a rossz híreket és ezzel együtt is emelkedni tudott. Ez már a forduló jele!!!
Nekünk még lesz egy két hét lemaradásunk, de először zárások jönnek és utána a pánikvételek. November végén csak nevetni fogok ezen a bohóckodáson és szép ajándékokat veszek karácsonyra a sok pénzből
OTP részvényesek ide!