Ha eladod a részvényedet akkor felmegy 4000-re, ezt írtad.
Gondoltam meghívlak egy hideg sörre ha eladod, mert nekem meg jó lenne a 4000-es ár.
Tudom menjek a pi...ba. :)
Á, nem arrafele haladunk hogy emelkedne ez a fos. Túl sokan várják ezért esni fog tovább...
Tegnap elegem lett, bevágtam zárószakaszban az egész pakkot, de nem kellett nekik.
hát lehet, bár én igazából azzal se lennék kisegitve (vannak 4750-es vételeim amin kotlok már jó ideje)
azt hiszem el kell adnom és valami más, jobban jövedelmező bizniszbe (rv-be) tennem a pénzem
pl phylaxia, estmédia, stb:)
ezekre ha rákattannak napi 10-15%-ot is mennek, mig az otp csak lefele bir menni ugyanennyit...
Nem vagyok ingatlanügyben otthon de fenntartásaim vannak ezzel az okfejtéssel.. Ha Eladja a lakását hogy abból fizessen hiába nyer 20%-ot kb annyit is bukik a lakáson. Ha meg sürgős az eladás akkor többet is... Ha forint hitelből akar újra lakást venni akkor kb annyit fizet törlesztést mint most... Ha cds felár nem csökken hanem növekszik a bankok is drágábban kapják a hitelt, kamatot fognak emelni.. Mert ugye azt senki sem gondolja hogy a bankok lenyel mindent.. Láthattuk a bankadót is szépen áthárították...
mondjuk ha eladnám, azon nyomban átlépné a 4000-ret is...
Törölt felhasználó2011. 09. 15. 11:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
hát ez igy van, de mégse tud emelkedni ez a xar.
nem bir a 3700-zal sem! úgy látszik ez már ellenállás és csak a shortok tetejét tették fel.
én tegnap nem birtam eladni, ma már nem fogom, ha bezúzzák akkor sem.
OTP részvényesek ide!