Megérdemelték amit kaptak a kicsiktől. :) Persze rögtön jött a szöveg hogy ez így nem volt tisztességes, reddit chat szoba tiltás meg egyéb intézkedések. Majd kitalálnak valami okosat hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő velük.
az azért fura nekem hogy ilyen "kis" papírok ezek, hogy magánszemélyek ki tudják lőni. ilyenbe minek csinál shortot egy intézet? :D ezt a részt nem értem. valahogy mondjuk egy OTP-ben nem tudom elképzelni hogy magánemberek felcsapják az árat, akár kétszámjegyű százalékkal :D Tesla shortokat látja valaki amúgy? ezekről a nagyokról mint Tesla, meg Apple , meg spotify >>> lehet valahonnan tájékozódni a shortállományról ilyen kis hangya embernek is mint én?
noha, tök jó lett volna pár nap alatt háromszorozni egy ilyen akcióval, nem sajnálom senkitől, csak kívánom hogy aki rászorul a pénzre, az ki is tudjon szállni majd időben. különben meg: vesszenek az intézmények! :D vérezzenek csak egy kicsit!
néztem a forgalmat a gamestop-ban... asszem 70 környékén volt egy nagybevásárlás és különben nem volt túl áttörő a forgalom.... tehát simán bennevan hogy tényleg magán-összefogás eredménye.
Ott csak 15-20% volt a limit mégis milyen durva volt. A tőzsdére bejött a kommunizmus. Kár h ebből is kevesen fognak csak hasznot húzni de szétver mindent.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..