„Üdvözlet a világ legkeményebb játékában. Sajnos itt a világ legélesebb, leggyorsabb, legintelligensebb,
legjobban informált, makacsul irracionális és sok esetben etikátlan
elméi ellen játszod a játékot. A számítógépek, botok, robotok ellen játszol, akik gyorsabban reagálnak nálad. A traderek ellen játszol, akiknek sokkal nagyobb tapasztalata van a tiednél. A befektetési alapok ellen játszol, akiknek sokkal több pénze van, mint neked. A bennfentesek ellen játszol, akiknek több információjuk van nálad. Mások félre fognak informálni téged. És egy belső hang mindent megtesz azért, hogy megtörjön abban, amit cselekedned kellene. Így hát felejtsd el a gyors és könnyű pénzcsinálásról szőtt álmaidat! Az elsőszámú célod a túlélés. Az abszolút elsőszámú célod annak a megtanulása, hogy miképpen maradhatsz játékban. Ezt csak úgy teheted meg, ha feltérképezed a tőzsdei világ területét. Meg kell értened azt, hogy miképp gondolkoznak és cselekednek az ellenségeid. Kell, hogy legyen egy sziklaszilárd „gameplan”-ed. És nagyon-nagyon óvatosan kell megválasztanod a csatáidat, amikbe belemész. Készen állsz a játékra?”
Csak a szokasos, ezen sem idegeskedem, majd mikor nem csak az lesz a gond Mark cegenel, hogy nem eleg szigoruak a gyuloletbeszedekkel, hanem koltsegvagasok miatt apadnak a hirdetesi bevetelek, na akkor... Ma azert vettem Tesla shortot, ha lejon 200 dollart, az nekem jo:)
Pont azert, ha stopvadaszat van/lesz, johet a trefa, nyilvan nem centire, de egy 350,50-80 azert benne lehet, foleg ha az EURUSD meg fickoskodik...de valoszinuleg azert 352 kornyeken mar inditanek egy csapatot:)
ha nem böfiznek addig itthon semmit, akkor az eur usd-től függ merre-meddig. ha nagyon ráerőszakolom, akkor nálam, igen lokálisan van egy 349-350-es alj hetesen, de egy fityinget nem fogadnék rá, hogy meglátogatja.
Gyengus a dolog, lehet hogy athra piszkaljak, de nagyon büdös. Erőtlen lagymatag ingatag nem tudom meg milyen jelző kell. Olajszervizt meg felpiszkálhatnák, de aztán visszavonulok megint.
Mert optimistak a BMI megkerdezettjei...ja, hogy kozben nincs fogyasztas, hitelezes, turizmus, fejlesztes, de vannak csodok es elmaradt beruhazasok, az meg kit erdekel?!
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..