Sajnos igen.PSZÁF-nél lehet feljelenteni őket?Kivédi meg az ügyfeleket a saját bankjuktól?Egy pár 10k nyerő Nekem benne maradt a mai napban.Valaki üssön már az orrukra!
Na én írtam ezeknek még egy levelet:
Az ügyfeleknek okozott kár miatt remélem kapnak egy pár százmilliós büntetést és kötelezni fogják arra a díszes csapatot,hogy modernizálják ténylegesen a rendszerüket.Bár a két futtballbarát Csányi és Orbán majd ezt is elsikálja.Én csak abba bízom,hogy nemzetközi jog szintjén valaki igazat ad többszázezer becsapott OTP-s ügyfélnek,csak ehhez kéne egy jó összefogás. Ha a Deutsche Bankot megbüntethette egy amerikai bíróság,akkor az OTP se legyen kivétel!Bár ez már politika!
__
Reggel 7 óta egyszer 9 előtt sikerült 2 vételi megbizást adnom.Azóta 2-szer volt real-time adatom amikor tudtam nézni,hogyhol áll a részvénypiac.Otp-t és Richtert akartam venni,de pont akkor állt le 9-kor.Most benne vagyok és nyomogatom a gombokat,
esetleges ez az egész.Újabb levél ment az ügyfélszolgálatnak.Íme a tartalma:
Két vételi megbízásom benn van a rendszerben.Nem látom a kereskedést.Mi a faxom van már? Követelem vissza az OTP Direkt havidíjamat és az OTP DirektBróker havidíjamat.Baxxák meg a rendszerüket az OTP vezetésével együtt!
Nem tudtam reggel OTP-t és Richtert venni,azóta már nyereségem lett volna.Csak azért mert nem működik normálisan ez a fos!Fáj a fejem,szúr a szívem a vérnyomásom a plafonon.Felháborító,hogy reggel 7 óta nem sikerült a hibát elhárítani.Nem avezetők fizetéséra hanem a számítógépes rendszer korszerűsitésére kéne többet költeni.Vissza követelem a direkt és a direktbróker havidíját.Csesszék meg!
10 óra és akadozik ez a szar.Újabb levelet küldtem.
Két vételi megbízásom benn van a rendszerben.Nem látom a kereskedést.Mi a faxom van már? Követelem vissza az OTP Direkt havidíjamat és az OTP DirektBróker havidíjamat.Baxxák meg a rendszerüket az OTP vezetésével együtt!
Ennyi.
OTP Direktbroker problémák