OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
Ez a mai szöszmötölés otikában mire jó? Jó-jó,tudom türelmetlen vagyok,át tudom érezni,mennyire kiábrándító lehet a 8600-os árfolyam egy 16.000 bekerülésnek.....
Szép jó napot mindenkinek! Mikor jelentenek az amcsik ?? Szerintem ma jól zárunk otp-ben!! Sanyibá dolgozik 😜 https://bet.hu/site/newkib/hu/2022.06./Sajat_reszveny_tranzakcio_128743266 Tudja valaki mire mászott így fel a Mol? Mutyi szaga van ! Tegnap talán hamar löttem el egy kis puskaport, de "Ma" a full Mol pakk eladva 2902 !!! Ismét érdemes volt várnom rá. Még messze van az osztalék bármi történhet addig.
Bízni én is bízok, csak nem bővítek napon túlra,ezért van a portfóliomban otp. Egyelőre itt mozgunk a tegnapi fekete gyertya testben 8450-8580 között.Nehezen ugrotta át a 8530-at,és közben látom ismét alatta van,már megint 8524....ház ezért nem bővítek.Tartalékolni is kell B tervre.
jól van 8586,legalább megtesztelték a tegnapi gyertya tetőt ami 8580,most már "csak"annyit kell tenniük a robotoknak,hogy ne engedjék vissza 8530 alá zárásra.Nehéz szülés volt.A nyitóban vett tételt el is adtam.Nem bővítek napon túl.
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.