OTP: Országos Takarék Pénztár.
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.
Szia! Én is küzdök, mint malac a jégen. Engem is állandóan hitelesítettni akar a rendszer... tűzfal beállítás bekavarhat? Netzus néven szerettem volna csatlakozni, szintén mint "csendes megfigyelő és nebuló" :)
Szia Zsuzsa! Igen, próbáltam bejelentkezni, de valami hibával "elhajtott" a rendszer. Gondolom, te látod a taglistát. Köztük vagyok? Hogyan érhetem el az oldalt?
Holnap péntek,határidős zárások "3-as boszorkánynap" 8620-nál nyitott a hetes gyertyánk,a 8500-el alig vagyunk alatta,de jobb lenne felette zárni,akármilyen pici zöld gyertya jó lesz,doji.Rég volt már ilyen kis testű gyertyánk hetesen.Hónap zárásra valami nagy van készülőben....
Minden porba hullik, OTP úgy tűnik, hogy tartja ezt a 8500-at. Ennek lehet és kell is örülni. Ez azt jelentheti ugyanis, hogy az OTP padlót fogott, lassan mehetnénk felfelé. A gazdasági képet pedig jobbnak látom a fórumon tárgyaltaknál: a háború miatti pánik felgyorsított egy csomó folyamatot, amit pont ezért talán jobban is sikerülhet kezelni, mintha mindenki csak rohanna az események után. A világválságosok rögtön leáraztak mindent a föld alá, aztán előbb-utóbb feleszmélünk, hogy hirtelen nagy tőkét sikerült felhalmozni, meg a korona utáni időszakban csak menne mindenki nyaralni, szeretne utazni, kapni fog egy kis vért pár olyan szektor, ami már kifakult, beindul jobban a vérkeringés stb. Szerintem ez a 2022-es első félévi pánik sokat segít rajtunk hossztávon.
OTP BBQ
Barbecue: füstön sütés lassú tűzön. (Definíció a nyárspolgár weboldalról.)
E fórum arra hivatott, hogy az OTP részvénnyel rendelkező, keményfejű, árfolyam-emelkedésre spekuláló befektetők (szuperlongosok, szuperlongerek) otthonául szolgáljon.
Az Anyafórum ("OTP részvényesek ide!") szinte olvashatatlan a rengeteg hozzászólás miatt, melyek nagyrésze pillanatnyi észrevétel közlése az árfolyamról.
Az OTP BBQ pont az ellenkezője az Anyafórumnak.
E fórumba év/hónap/hét szerinti bontásban értékelők kerülnek, valamint év/hónap/hét szerinti bontásban spekulációk.
BBQ, mert a részvények lassan készülnek el, a füst pedig a bizonytalan gazdasági környezetre utal.
Szabad sajtóból tájékozódunk, nem ijedünk meg a saját árnyékunktól, húszezer forintos célárig meg nem állunk.